ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Condemnen a 16 anys un home que va matar a punyalades la parella de la seva ex, a Girona

Després d'assassinar-lo, el passat 2014, va incendiar el cadàver i la zona del crim per esborrar pistes

Condemnat a 16 anys per matar a punyalades la parella de la seva ex i cremar el cadàver | Europapress

L'Audiència de Girona ha condemnat a 16 anys i mig de presó un home per assassinar de set punyalades un altre home que era la parella de la seva ex a una zona apartada en una pista forestal de Sant Miquel de Colera, Girona, i incendiar el cadàver i la zona del crim per esborrar pistes. En la sentència, recollida per Europa Press, la secció quarta de l'Audiència condemna Marlon Roberto C.P. per un delicte d'assassinat sense estimar cap circumstància atenuant i per un delicte d'incendi forestal, i l'obliga a indemnitzar la família de la víctima amb 131.000 euros.

La sentència recull que l'acusat, que va reconèixer haver matat la víctima, va usar un ganivet de mànec de fusta de 16 centímetres per assestar-li set ganivetades en coll, cara i regió cervical, aprofitant-se de la seva situació de semiinconsciència a causa de cops previs. A més, el tribunal condemna una coneguda de l'acusat a cinc anys de presó com a cooperadora necessària d'un delicte de lesions en concurs amb homicidi imprudent, una altra dona a tres anys i mig per encobriment i incendi forestal i una tercera a un any i mig per encobriment.

Segons el veredicte del jurat, que va declarar culpable Marlon Roberto C.P., a les 18.55 hores del 17 de març del 2014 l'acusat i la víctima es van trobar en un paratge en un camí rural i el primer el va matar amb un ganivet de 16 centímetres, i posteriorment va cremar el cadàver. Les acusacions i les defenses de les tres dones acusades van arribar a un acord en el qual elles van reconèixer la seva participació, que constata que una d'elles, Dolores F.J. va ser la que va portar en el seu cotxe a la víctima fins al paratge amb l'excusa d'un negoci de drogues. Posteriorment va comptar amb l'ajuda d'Esther P.C. per calar foc al cadàver a la mateixa zona del crim per esborrar pistes, i posteriorment va comptar amb l'ajuda de Carmen C.M. per facilitar la seva fugida.


Comentaris

envia el comentari