IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Condemnen a 21 anys de presó un home que va matar la seva dona a la Garriga i va llançar el cos al mar

El motiu va ser que la víctima va decidir posar fi a la relació i es va mudar de pis

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 21 anys de presó un home per assassinar la seva dona a la Garriga (Barcelona), amagar el cadàver a dins d'un cotxe, conduir fins al port de la capital catalana i deixar-lo caure al mar amb el cos a l'interior. Després del veredicte de culpabilitat per part del tribunal popular, l'Audiència considera, en una sentència, que Tomás A., natural de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental, va asfixiar la seva parella la matinada del 26 de juny del 2015. El tribunal l'ha condemnat per un delicte d'assassinat amb traïdoria, perquè «va actuar amb la intenció d'acabar amb la seva vida», i la va atacar de manera sorprenent, quan la víctima estava desprevinguda, sense donar-li possibilitat de defensar-se. 

A més de la pena de presó, Tomás A. haurà de pagar com a responsabilitat civil 250.000 euros a cada un dels dos fills de la víctima, 100.000 euros al pare i a la mare, i 50.000 euros a cada un dels seus dos germans. Tomás A. i la víctima es van casar el setembre del 2014, i en els primers mesos de l'any següent van començar a sorgir problemes de convivència per qüestions econòmiques, en no tenir feina cap dels dos.

El febrer del 2015, ella va trobar feina a una clínica de Mollet del Vallès, però això no va millorar la convivència, perquè ell seguia sense ocupació i no mostrava cap intenció d'aconseguir-ne, cosa que la seva dona li va retreure fins a decidir posar fi a la relació i mudar-se de pis. Va ser aquest el motiu pel qual la matinada del 26 de juny del 2015, Tomás A. va atacar la seva exparella, i la va asfixiar fins a matar-la. 


Comentaris

envia el comentari