Condemnen dos joves a cinc anys de presó per una agressió al Metro de Barcelona

Els fets van tenir lloc el mes de març de 2015, i les víctimes, que van patir greus lesions, no coneixien ni tampoc van provocar de cap manera els agressors

L'Audiència de Barcelona ha condemnat dos joves per una brutal agressió al Metro de Barcelona
L'Audiència de Barcelona ha condemnat dos joves per una brutal agressió al Metro de Barcelona | Cedida

L'Audiència de Barcelonaha condemnat a cinc anys de presó i a més de 32.000 euros de multa i indemnitzacions a dos homes per lesionar-ne uns altres dos al Metro de Barcelona el març del 2015. A més, ha absolt tres acusats més, tot això de conformitat amb totes les parts. Se'ls condemna per lesions, lesions greus i danys, amb les agreujants d'abús de superioritat i disfressa i l'atenuant de reparació del dany, ja que han pagat les indemnitzacions.

Les víctimes no coneixien els agressors ni tampoc els van provocar

Segons els fets provats, acceptats per totes les parts, els dos condemnats, juntament amb un grup de fins a nou joves, alguns d'ells tapant-se la cara amb passamuntanyes, i sabent tots que un dels condemnats portava un matxet de grans dimensions i que un altre dels agressors portava un bisturí, van entrar a la parada d'Entença de la Línia 5 cap a les 6 del matí del 8 de març.

Més notícies relacionades: Un treballador del metro de Barcelona assegura patir asbestosi per l'amiant

Una de les víctimes ha perdut la sensibilitat en dos dits, i no pot flexionar completament la mà i el colze
Una de les víctimes ha perdut la sensibilitat en dos dits, i no pot flexionar completament la mà i el colze | TMB

 

Un dels agredits ha perdut la sensibilitat en dos dits

Tots portaven pedres per poder agredir a qui fos i danyar les instal·lacions del Metro. Sense cap mena de provocació i sense conèixer les víctimes, «es van abalançar» contra dos joves als quals van començar a donar cops de puny i puntades de peu per tot el cos, els van tirar pedres grosses i els van subjectar perquè un dels acusats els colpegés amb el matxet.

  

Les dues víctimes van patir nombrosos cops i contusions, fractures i ferides, sobretot als braços, i els han quedat com a seqüeles algunes cicatrius així com estrès posttraumàtic, i un d'ells ha perdut sensibilitat en dos dits i no pot flexionar completament la mà i el colze.


Comentaris

envia el comentari