Condemnen un gericultor per violar diverses àvies d'una residència d'Arenys de Mar

La Secció Tercera de l'Audiència de Barcelona ha establert una pena de 55 anys i set mesos de presó per a l'acusat, mentre que la Fiscalia n'havia demanat 79

avis
Condemnen un gericultor per violar diverses àvies d'una residència d'Arenys de Mar | CatalunyaDiari.cat

Un gericultor ha estat condemnat a 55 anys i set mesos de presó per violar a cinc àvies i pegar a quatre d'elles a la residència d'Arenys de Mar on treballava. La decisió ha estat presa per la Secció Tercera de l'Audiència de Barcelona, després que la Fiscalia sol·licités una condemna de 79 anys en el judici que es va celebrar a finals del passat mes de novembre. 

Haurà d'indemnitzar les víctimes amb 100.000 euros

Els fets, que es remunten al 24 de desembre de l'any 2015, han provocat que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya —TSJC— també hagi pres la determinació d'inhabilitar el culpable, prohibint-li exercir qualsevol professió que pertanyi a l'àmbit sanitari durant un termini de 15 anys. No només això, sinó que el condemnat tampoc podrà apropar-se o comunicar-se amb les víctimes, i les haurà d'indemnitzar amb més de 100.000 euros. 

Durant el judici celebrat el passat mes de novembre, Josep Manuel R. G. va ser acusat de cometre un total de cinc delictes d'agressió sexual, així com un delicte d'homicidi comès per imprudència greu. En aquest sentit, cal destacar que una de les ancianes va morir cinc dies després de patir l'agressió a causa d'un infart.


Comentaris

envia el comentari