IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Condemnen un home a dos anys i mig de presó per abusar de la seva neboda a Viladecans per Cap d'Any

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys i mig de presó un home per haver abusat sexualment de la seva neboda, d'11 anys, la matinada de l'1 de gener del 2016 al domicili de la seva germana

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a dos anys i mig de presó un home per haver abusat sexualment de la seva neboda, d'11 anys, la matinada de l'1 de gener del 2016 al domicili de la seva germana a Viladecans, al Baix Llobregat. Els fets van succeir sobre les cinc de la matinada quan l'acusat estava a casa de la seva germana per les festes nadalenques. Va entrar a l'habitació de la neboda, la va immobilitzar i li va fer tocaments, segons dona per provat la sentència de la secció segona de l'Audiència.

L'acusat es va veure sorprès per la seva germana —mare de la menor— que s'havia aixecat alertada per uns sorolls en sentir cridar la seva filla, i hi va haver una discussió amb diverses incidències que s'investiguen en una altra causa. L'acusat, consumidor habitual d'alcohol durant els caps de setmana, havia begut copiosament la nit de Cap d'Any i havia consumit mitja ampolla de conyac i mitja de whisky. Va deixar de beure però això no va ser suficient per anul·lar les seves facultats per ser conscient del que feia.

Finalment, l'Audiència l'ha condemnat a dos anys i sis mesos de presó com a responsable d'un delicte d'agressió sexual a menor de 16 anys. A més, haurà de pagar a la seva germana, i mare de la nena, 3.000 euros en concepte de responsabilitat civil pel dany moral causat. En el judici no va poder acreditar-se que l'acusat hagués abusat de la menor quan es trobava tot sol amb ella, segons la sentència. L'han absolt d'un delicte continuat d'abusos sexuals que implicaria una condemna de presó major.


Comentaris

envia el comentari