La mare de Gabriel Cruz expressa el seu condol als pares de Julen

La desaparició de Gabriel també va commoure mig país i va acabar en tragèdia, amb el petit assassinat

 
La desaparició i assassinat de Gabriel Cruz també va ser molt mediàtic | Cedida

Un cop avui s'ha confirmat que el petit Julen va morir en caure al pou de Totalán, a Màlaga, moltes veus, conegudes i anònimes, han volgut enviar missatges d'ànim i suport als pares del menor, tal com explica España Diario.

Un dels que no ha passat desapercebut a Twitter en les últimes hores és el de Patricia Ramírez, la mare Gabriel Cruz. El seu fill va desaparèixer el febrer de l'any passat deixant tothom pendent del cas, com Julen, i la seva cerca tampoc va tenir final feliç; havia mort assassinat. La mare, segurament revivint moments amargs, ha enviat un missatge a través de les xarxes socials mostrant «el seu condol» als pares de Julen i a tota la família.

Tres dies de dol a Totalán 

L'Ajuntament de Totalán també ha decretat tres dies de dol oficial per la mort de Julen, com el de Màlaga. El consistori ha convocat també, «com a testimoni del dolor del poble», un minut de silenci aquest migdia davant de l'Ajuntament, on les banderes onegen a mig pal.

Julen
L'Ajuntament de Totalán ha agraït l'esforç a tothom qui ha participat en l'operatiu de rescat | Twitter

 

A més, s'han suspès durant el dol totes les activitats lúdiques, recreatives i culturals del municipi i s'ha traslladat als pares del petit el condol i solidaritat de l'Ajuntament i de tots els veïns de Totalán «amb l'afecte més sincer». 

  • També pots llegir: Julen va morir d'una caiguda «ràpida i lliure» a 71 metres de profunditat

L'Ajuntament del poble que ha viscut de prop el calvari de la família ha agraït públicament l'esforç i ajuda a totes les entitats públiques i privades que han donat suport a l'operatiu, així com a tota la població que ha ofert recursos en les labors de rescat de Julen i en l'acollida dels pares mentre esperaven el tràgic final. 


Comentaris

envia el comentari