Primer pla d'un vehicle de la Policia Nacional mentre diversos agents entren en un edifici

Un conductor d'ambulància acaba amb la vida d'un infermer en un hospital de Madrid

L'acusat estava fora de servei, però va utilitzar el seu uniforme per a entrar al centre

Dramàtic succés en un hospital de Madrid aquest dissabte, 6 de març, on un home ha assassinat a sang freda a un infermer. Segons les primeres informacions conegudes d'aquest cas, l'agressor era un conductor d'ambulància que en aquest moment estava fora de servei, però que va utilitzar el seu uniforme habitual de treball per a poder entrar a l'hospital sense problemes.

Els fets han ocorregut la tarda d'aquest dissabte al voltant de les 14.00 hores, segons fonts d'Emergències de la Comunitat de Madrid, a l'Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá de Henares. L'agressor ha entrat a l'hospital i ha buscat a l'infermer, amb qui ha mantingut una forta discussió i al final l'ha acabat atacant amb un ganivet de grans dimensions, assestant-li una punyalada al coll.

Els companys i sanitaris que estaven en aquest moment en el centre han intentat salvar la vida de l'infermer, però no han tingut èxit i finalment ha perdut la vida. L'infermer, Sergio L.G., tenia 42 anys, era pare de dos fills i exercia també com a delegat del sindicat MATS (Moviment Assembleari de Treballadors de Sanitat). Els fets han tingut lloc a l'interior del centre hospitalari, en concret a Urgències.

La Policia Nacional investiga les causes dels fets

L'agressor, per part seva, ha estat detingut i la Policia Nacional investiga ara les causes del succés. Les primeres informacions apunten al fet que l'agressor i la víctima es coneixien d'abans, per la qual cosa podria haver-se produït algun tipus de conflicte personal entre ells.

L'agressor treballa com a conductor d'ambulàncies d'una empresa adjudicatària del Servei d'Urgència Mèdica de la Comunitat de Madrid, el Summa 112, on portava almenys 10 anys treballant, però avui estava fora de servei. La víctima, per part seva, era infermer i treballava en la unitat d'Urgències de l'hospital.

Un equip de psicòlegs del Summa 112 ha atès familiars i companys de la víctima, així com a altres treballadors del centre hospitalari, mentre que sanitaris del 112 han acudit a dependències policials per a atendre l'agressor, que ha acabat amb alguns talls a les seves mans.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.