URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un conductor begut s’adorm en un semàfor a Manresa

Hores abans, la policia manresana aturava un conductor que havia consumit cocaïna
El conductor presentava signes evidents d'embriaguesa | CatalunyaDiari.cat

 

Sorprenent troballa de la Policia Local de Manresa durant el matí d’aquest diumenge 28 de juliol. Eren les 6.30 hores quan una patrulla local ha trobat un vehicle aturat en un semàfor situat en una cruïlla de la carretera de Cardona. En veure que el conductor del cotxe s’havia adormit i presentava evidents signes d’embriaguesa, els agents han decidit realitzar-li la prova d’alcoholèmia.

 

El resultat de la prova ha estat positiu amb 0,60 mil·ligrams per litre d’aire, més del doble del límit permès per circular. En vista del resultat, els agents han procedit a immobilitzar al vehicle i denunciar administrativament el conductor.

 

Un conductor dona positiu en cocaïna

Unes hores abans, al voltant de les 4.36 de la matinada, una altra patrulla de la Policia Local manresana aturava un turisme a l’avinguda de les Basses. El conductor ha donat positiu per cocaïna, substància que s’ha trobat a l’interior del vehicle, a més de haixix. L’home ha estat denunciar per conduir sota la influència de les drogues i per tinença de substàncies estupefaents.

 

També et pot interessar...