Un conductor circula begut, drogat i amb el cotxe destrossat per Barcelona després de patir un greu accident

Va circular durant uns quatre quilòmetres amb una roda inservible i arrossegant el motor

Imatge del Mercedes accidentat
Imatge del Mercedes accidentat | Twitter

Aquest dijous es va produir un accident a la Gran Via de Barcelona entre dos turismes, un Mercedes i un BMW. Tots dos cotxes van quedar bastant destrossats, però un dels conductors, el del Mercedes, va decidir seguir el seu camí amb el seu vehicle, arrossegant el motor, amb la roda de davant destrossada i mig cotxe trencat.

Per si no fos prou, un cop la policia va localitzar-lo i el va aturar, va realitzar-li un control d'alcoholèmia i drogues al qual l'home va donar un resultat positiu tant per alcohol, amb una taxa d'1,08, com per cocaïna i marihuana.

Va conduir durant 4 quilòmetres amb el cotxe destrossat

Diferents testimonis del succés van enregistrar els fets i els vídeos han estat compartits a través de les xarxes socials. A les imatges es pot veure, primer de tot, com els dos vehicles que van patir l'accident es trobaven al mig de la carretera, en concret a la Gran Via amb Selva de mar.

Es pot veure que l'accident va ser prou greu, ja que els dos cotxes presentaven danys importants, però sembla que això no va ser un impediment pel conductor del Mercedes, que va agafar el seu cotxe i el va conduir durant uns quatre quilòmetres més pels carrers de Barcelona.

Un altre vídeo mostra com el conductor circulava arrossegant part del cotxe per la carretera, posant en perill la resta de vehicles. Amb una roda davantera inservible i mig cotxe enfonsat, va aconseguir arribar fins a un pàrquing on la Guàrdia Urbana el va aturar.

Conduïa begut i drogat

Allà van realitzar-li els controls pertinents que van determinar que l’home estava conduint drogat i begut, és més, quadruplicava la taxa d’alcohol permesa. Ara és investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit.

La Guàrdia Urbana amb el conductor i el cotxe accidentat
La Guàrdia Urbana amb el conductor i el cotxe accidentat | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari