ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Denuncien un jove per conduir begut i difondre-ho a les xarxes a Llambilles

El conductor va donar positiu en un control i, tot seguit, li van immobilitzar el cotxe. Minuts després, però, va tornar per alliberar-lo i gravar-se mentre marxava conduint

Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

Un jove de 20 anys va ser denunciat pels Mossos d’Esquadra a Llambilles, al Gironès, per conduir begut, alliberar el seu cotxe del cep que l’immobilitzava, gravar-ho i compartir-ho a les xarxes socials.  El conductor va ser aturat a un control policial a la C-65 a Llambilles, el passat diumenge a les cinc de la matinada. Els agents li van fer una prova d’alcoholèmia i el jove va donar positiu amb una taxa de 0,85 mil·ligrams per litre d’aire aspirat. Segons han informat des del cos policial, a continuació van interposar-li una denúncia per aquests fets i van immobilitzar-li el vehicle.      

El conductor va gravar i compartir com s'enduia el seu cotxe

A les set del matí, una altra patrulla dels Mossos va detectar que el vehicle immobilitzat ja no era al lloc. Dies després, la policia va rebre informacions sobre un vídeo que circulava per les xarxes socials on es veia com una persona treia el cep del vehicle i es gravava amb el mòbil conduint.    

Immediatament, els Mossos van començar una investigació i el passat dimarts, 21 d'agost, van poder identificar el noi denunciat. El jove acabaria confessant que mitja hora després de ser aturat va tornar al lloc on era el seu cotxe amb el cep, el va alliberar i ho va gravar-ho tot.  

Denunciat per delictes contra la seguretat viària i desobediència 

Per aquests últims fets, els Mossos el van denunciar penalment, per un altre delicte contra la seguretat viària i per desobediència greu als agents de l’autoritat. També s’enfronta a un càstig administratiu per conducció temerària per circular i gravar amb el mòbil, podent sent sancionat amb 500 euros i una retirada de 6 punts.    

Un motorista begut s'estavella contra uns cotxes a Sabadell

El conductor, de 79 anys, circulava amb una motocicleta quan va acabar topant contra quatre vehicles estacionats. Una patrulla de la policia local de Sabadell va anar al lloc dels fets i li va fer una prova d'alcoholèmia. El motorista va donar un resultat positiu de 0,46 mg/l, gairebé el doble de la taxa permesa de 0,25 mg/l. 


Comentaris

envia el comentari