MINUT A MINUT

🔴 Totes les reaccions i mobilitzacions per la sentència del procés

Un conductor begut xoca contra tres cotxes durant un intent de fuga a Sabadell

L’home de 36 anys va ser localitzat per la policia molt a prop dels llocs dels fets
Els fets van succeir molt a prop de la plaça de la Torre de l'Aigua, situada a Sabadell | Cedida

 

Aquest passat diumenge, 19 de febrer, al matí, un home de 36 anys va xocar contra tres vehicles estacionats a l’entorn de la Torre de l’Aigua, a Sabadell. Concretament els fets es van donar a les set del matí entre el carrer de Pelai Britz i la plaça de la Torre de l’Aigua, a la Creu Alta.

 

 

Seguidament va decidir marxar del lloc dels fets, però l’intent de fuga va durar poc, la policia el va localitzar a la carretera de Caldes, a prop d’on havia estat el xoc. L’home va donar positiu en alcohol i va triplicar la taxa màxima permesa. La policia el va denunciar per un delicte contra la seguretat viària i per conduir sota els efectes de l’alcohol.

 

 

El jove, de 23 anys, conduïa sense punts al carnet i quadriplicava la taxa d'alcohol | Mossos d'Esquadra

 

Detenen per conduir quadruplicant la taxa d'alcoholèmia a Tarragona

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut, també aquest diumenge, 17 de febrer, un jove de 23 anys per conduir sense punts al carnet. L'individu està acusat d'un presumpte delicte contra la seguretat viària, i no és la primera vegada que se'l relaciona amb uns fets d'aquestes característiques.

 

Segons el cos policial, el jove havia estat interceptat fins a quatre vegades per conduir sense tenir permís des del 2013, en diferents localitats de Catalunya. En aquesta ocasió, ho ha fet amb un carnet sense cap punt. Els fets s'han produït durant la matinada de dissabte a diumenge, poc després de la una de la matinada, a la Via Augusta.

 

Dues patrulles de la Guàrdia Urbana estaven realitzant un control preventiu rutinari, i van observar com un vehicle apagava els llums i va fer un canvi de sentit en una zona on no està permès. El van interceptar i identificar 200 metres més endavant, alertats per aquesta maniobra totalment prohibida.

 

Comentaris