TENS TELEGRAM?

☀️ Cada dia la previsió al teu mòbil. Apunta't gratis clicant aquí!

ARA MATEIX

🚧 L'AP-7 es desperta tallada pel Tsunami Democràtic

El conductor de Cabify agredit a Barcelona: «Em vaig sentir impotent»

Un grup de taxistes van assaltar un vehicle de Cabify en el qual hi viatjava una família francesa amb una nena petita
Vehicle del conductor de Cabify agredit durant la manifestació de taxistes a Barcelona | Cedida

 

El dimecres, 25 de juliol, quedarà marcat al foc a l'historial de l'Abdelillah, conductor de Cabify agredit a Barcelona. Aquest, de fet, estava transportant una família francesa quan va ser increpat i agredit per una quinzena de taxistes al centre de la ciutat comtal. 

 

La manifestació dels taxistes contra la suspensió cautelar del reglament que regula les llicències de VTC, en aquest sentit, es va veure marcada per diverses agressions a treballadors de Cabify i Uber i, al fil d'aquestes, l'Abdelillah ha volgut trencar el seu silenci. «Em vaig sentir impotent», ha explicat entre llàgrimes a 'Espejo Público'.   

 

El conductor de Cabify va plantar cara als agressors

L’agressió a Abdelillah va tenir lloc al carrer d’Aragó amb Girona, quan un grup de taxistes va identificar el seu vehicle i el van començar a increpar. Els assaltants li van clavar puntades de peu, li van trencar el retrovisor i li van abonyegar la carrosseria. Tot mentre a dins del cotxe hi viatjava una família francesa amb una nena de quatre anys completament atemorida.

 

 

L'Abdelillah va sortir del vehicle, pels plors i la por que tenia la nena, per a plantar cara als agressors que van acabar trencant els vidres del seu cotxe i clavant-li puntades de peu i cops de puny al cap. Finalment, va ser necessari que els Mossos d’Esquadra hi intervinguessin.

 

El conductor ha presentat un atestat de lesions

Després de tot plegat, doncs, l’Abdelillah confessa que es va sentir «impotent» i que està «molt afectat psicològicament». El conductor de Cabify ha presentat un atestat de lesions al crani que li provoquen «mal de cap» i ferides al genoll i explica que «només pensava en la nena» i que «el cotxe es podrà recuperar, però jo estic fet pols».

 

 

A causa d’aquesta agressió, les companyies de Cabify i d’Uber han anunciat que suspenen completament la seva activitat a Barcelona i els sindicats que van convocar la manifestació han condemnat la violència. 

 

A més a més, l’organització majoritària ha anunciat que si els agressors pertanyen a Élite Taxi, seran expulsats. Tot i això, els taxistes recolliran diners per a ajudar a pagar la millor defensa possible dels agressors, ja que creuen que «l'error dels companys és producte de la inacció dels polítics».

Comentaris