rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Un conductor de Cabify denuncia que el van disparar durant la vaga de taxistes

El suposat projectil va travessar el vidre i va acabar a l'altaveu del seient del darrera
El conductor de Cabify assegura que va rebre un tret d'arma de foc | Cedida

 

Un conductor de Cabify ha denunciat que suposadament el van disparar el passat divendres quan circulava pel carrer Sardenya de Barcelona. Segons el seu relat, l’home anava sense cap passatger quan de sobte va sentir un fort soroll que semblava el tret d’una arma de foc. El suposat projectil va travessar el vidre de la part de darrere i va acabar impactant a l'altaveu del seient.

 

«De la càmera del cotxe es visiona com fuig una moto corrents pel carril de bici amb un casc negre i un casc blau», assegura el conductor. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir que va passar, però el conductor assegura convençut que va rebre el tret d’una arma de foc.

 

La bala va impactar contra l'altaveu del seient del darrere | Cedida

 

 

VTC denuncia múltiples agressions

El suposat tret que ha rebut aquest conductor de Cabify és una de les moltes agressions que des de VTC asseguren haver patit durant la vaga de taxistes. Vector, empresa filial de Cabify, ha vist com la meitat de la seva flota de 400 vehicles s’ha vist afectada amb un centenar de cotxes inoperatius i un altre centenar que poden seguir circulant amb petits desperfectes.

 

Un conductor ha denunciat que, anant amb tres clients, el van deixar sense visibilitat tirant-li ous i farina al parabrisa i va acabar xocant contra un altre cotxe, resultant ferida lleu una passatgera. Un dels casos més mediàtics ha estat el d’un altre grup de taxistes atacant un cotxe de VTC en el qual viatjava una família, amb una nena de 4 anys a l'interior, i trencant els vidres del vehicle.

 

 

Un cotxe bolcat a l’aeroport del Prat

Per les xarxes socials també s’ha fet viral un vídeo on una vintena de taxistes s'apropa a un cotxe negre del pàrquing de l'aeroport del Prat per, després d'uns segons, bolcar el vehicle i fugir. En aquest cas, però, els Mossos d’Esquadra ja han identificat als agressors.