⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Detingut un conductor que circulava a 200 km/h i drogat per la C-17

Durant el Mercat de Música Viva es van donar un total de 80 positius en alcoholèmia o drogues
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Durant el Mercat de Música Viva de Vic es van instal·lar controls de velocitat en horari nocturn i un d’ells va enxampar un conductor que anava a 200 km/h per la carretera C-17, quan la velocitat màxima en aquesta via es de 100 km/h. Quan els mossos van aturar el conductor, aquest va donar positiu en drogues. L'home va ser denunciat per un delicte contra la seguretat viaria per conduir un cotxe amb una velocitat penalment punible i sota els efectes de substàncies estupefaents.

 

 

En total, van haver-hi 11 denuncies per part dels Mossos d’Esquadra a conductors per excés de velocitat. Els policies van instal·lar dos controls de velocitat a la C-17. A un altre control que es va muntar a la C-153, un conductor es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia i va fugir de forma temerària del control. El conductor ha estat denunciat per circular sense el permís de conduir, per conducció temerària i per atemptat contra l’autoritat.

 

Una vintena de controls de drogo-alcoholèmia

Durant el Mercat de la Música Viva de Vic, els Mossos van instal·lar un total de 20 controls de drogo-alcoholèmia, on es van realitzar gairebé 1000 proves: 982 lectures en total, que van tenir com a resultat vuit denúncies per consum de drogues, nou conductors denunciats per superar una taxa de 0’60 mg/l en aire expirat, 63 denuncies per alcoholèmies administratives i finalment, també va haver-hi dos conductors denunciats penalment per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

 

L’objectiu del dispositiu que van muntar els Mossos d’Esquadra al voltant de les vies d’entrada i sortida a la ciutat de Vic tenia com a objectiu, com ells mateixos expliquen en una nota, garantir la seguretat i mobilitat als principals accessos del municipi, a més de la realització de controls d’alcoholèmia, drogues i velocitat a les vies d’accés més importants de la ciutat.

 

El mercat de Música Viva de Vic

La 30ª edició del Mercat de Música Viva de Vic va tenir lloc del 12 al 16 de setembre d’aquest any, amb la participació de músics com Alba Carmona, Alessio Arena, Basket Beat, Joan Colomo, Maruja Limón, Roba Estesa, Smoking Souls, The sey sisters o Xavi Lloses en la seva programació oficial y amb l’espectacle del Off Mercat que va comptar amb Monxos, Novembre Elèctric o The Mellow Sound.