Un conductor fuig d’un control dels Mossos a Aiguaviva perquè tenia el carnet retirat

L’home va conduir de forma temerària fins que la policia catalana el va poder enxampar

Imatge d'un control dels mossos.
Imatge d'un control dels mossos. | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home per anar sense permís de conduir vigent i per un delicte contra la seguretat del trànsit, després que fugís d’un control i conduís de forma temerària. Els fets van tenir lloc aquest dijous, 3 de maig, quan la policia catalana va muntar un control a la carretera GI-533 en una rotonda d’entrada al polígon d’Aiguaviva.

Al voltant d’un quart de dotze del migdia, una furgoneta va veure que hi havia un contorl i va decidir girar cua i tornar cap enrere, direcció Aiguaviva. Els agents dels Mossos van veure que un  conductor intentava fugir del control i van començar a perseguir-lo amb dues motos i un cotxe patrulla. La furgoneta va començar a circular de forma temerària, envaint el carril contrari i avançant en línia contínua en alguns punts del trajecte.

Durant la persecució, els Mossos van veure que aquella furgoneta no era la única que havia fugit del control. Darrere seu hi havia una altra de color blanc i de dimensions més petites que anava conduïda per una dona. Finalment, els vehicles es van aturar en un semàfor, moment en que van ser interceptats per la policia catalana.

Diversos antecedents des conductors

Un cop enxampats, ela agents van fer tornar als conductors al punt de la GI-533 on havien muntat el control. Allà, van poder comprovar que el conductor de la primer furgoneta no tenia el carnet en vigor després que li haguessin retirat per ordre judicial.

De fet, anteriorment ja havia estat enxampat l’any 2015 i el 2017 conduint sense carnet. Ara, els Mossos l’han denunciat per circular sense el permís vigent i per un delicte contra la seguretat del trànsit, per la seva conducció temerària.

Per l’altra banda, la dona de la segona furgoneta va fugir del control per no tenir assegurança. En el seu cas, els agents només van fer una denúncia administrativa. Tots dos conductors comptaven amb diversos antecedents policials per robatoris en habitatges.


Comentaris

envia el comentari