Un conductor es nega a fer la prova d'alcoholèmia i empeny els agents de la Urbana de Tarragona

La policia local tarragonina també ha detingut a una dona «en crida i cerca» i a un conductor que circulava «begut i sense assegurança»

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona.
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDigital

Cap de setmana d'intensa activitat per a la Guàrdia Urbana de Tarragona. La policia local tarragonina ha realitzat tres actuacions al llarg d'aquest dissabte, 30 de març, i fins a la matinada d'aquest dilluns, 1 d'abril: dos detinguts per conduir sota els efectes de l'alcohol i una dona amb una ordre de «crida i cerca pendent».

Aquesta matinada, al voltant de les cinc, la Policia Portuària ha requerit la presència de la Guàrdia Urbana per practicar les proves d'alcoholèmia al conductor d'un turisme que circulava fent ziga-zagues pel passeig marítim Rafael de Casanova. La Urbana ha requerit al conductor, un home de 32 anys, que se sotmetés a la prova d'alcoholèmia. El jove s'ha negat «en reiterades ocasions» a fer cap mena de prova. 

Segons la informació facilitada pel cos de seguretat tarragoní, «argumentava que no havia begut gens d'alcohol i que estava en condicions de conduir». Així mateix, i quan els agents li han indicat que es veien obligats a immobilitzar el vehicle, «l'home ha empès i cridat els policies municipals, motiu pel qual ha estat detingut».

Diligències obertes per «conduir sota els efectes de l'alcohol i l'assegurança caducada»

No ha sigut l'única actuació de la Urbana durant aquest cap de setmana. Dissabte 30 de març, i pels volts de les cinc de la tarda, una patrulla va aturar al carrer Pompeu Fabra, després de rebre la trucada d'un ciutadà, un vehicle «el conductor del qual circularia amb símptomes d'embriaguesa». 

Després de fer les consultes pertinents a la base de dades de la Direcció General de Trànsit, els agents han comprovat que «l'assegurança de responsabilitat civil obligatòria del vehicle estava caducada». El conductor va donar «positiu amb una taxa de 0,79 mg/l».

Així mateix, i també pels volts de les cinc de la tarda d'aquest dissabte 30, una patrulla que realitzava tasques de vigilància al carrer Orosi va identificar una dona que, després d'adonar-se de la presència dels agents, «havia canviat bruscament la direcció de la marxa». La dona, de 48 anys, tenia pendent una ordre de crida i cerca dictada pel Jutjat Penal número 3 de Tarragona el passat 21 de març.

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari