Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una conductora beguda va contra direcció durant tres quilòmetres per la C-17, a Osona

Els Mossos d'Esquadra van sotmetre a la dona de 69 anys al test d'alcoholèmia que va donar positiu amb un resultat de 0,45 mg/l
La dona que anava beguda va conduir contra direcció durant tres quilòmetres | Twitter

 

Una dona de 69 anys es va incorporar aquest diumenge passat, 17 de febrer, a la via contra direcció a Sant Quirze de Besora, Osona. La conductora va provocar una situació de caos a la C-17 en circular durant tres quilòmetres contra direcció en sentit Ripoll per la via que anava cap a Barcelona. Segons ha avançat ‘NacióDigital’, la dona va entrar a la C-17 pel punt quilomètric 81 a Sant Quirze de Besora i va conduir fins al punt 84 aproximadament.

 

 

La dona, que circulava lentament per la via, es va veure obligada a parar quan ja no va poder seguir conduint perquè els cotxes que conduïen en direcció correcta per la C-17 es van quedar aturats formant una barrera per evitar ser envestits per la conductora. En arribar al lloc dels fets, els Mossos d’Esquadra la van sotmetre al test d’alcoholèmia que va donar positiu amb un resultat de 0,45 mg/l. La dona va explicar als agents que també prenia medicació. És per això, que els Mossos li han obert diligències per conduir sota els efectes de l’alcohol i també per conducció temerària.

 

Un detingut a Osona per agredir a la seva parella

En el poc temps que portem de 2019 ja s'han detectat diversos casos de violència de gènere. A finals del mes de gener es patia un nou cas de violència masclista a les terres catalanes, aquest cop a Osona. Els fets van transcórrer durant la nit del dissabte 26 de gener al municipi de Sant Pere de Torelló. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de l’agressió d’un jove a la seva parella, una noia de 23 anys.

 

 

La policia catalana, que es va personar fins al lloc dels fets, va detenir a un jove de 24 anys acusat de violència masclista. A causa d’aquest succés, el detingut va passar a disposició judicial per un delicte de violència de gènere.