Una conductora beguda arrenca quatre pilones i s'encasta contra una casa a Anglès

Malgrat l'aparatositat de l'accident, cap persona va resultar ferida

Durant la nit de dimecres, una conductora de 33 anys que circulava sota els efectes de l'alcohol va provocar un accident, causant desperfectes al mobiliari urbà però sense que cap persona resultés ferida. Els fets es van produir al voltant de les 22.30 de la nit, quan la dona va sortir de la C-63 per entrar a la població d'Anglès, a la travessera en direcció a Santa Coloma.

Quan la conductora ja era a la via interurbana, va envair la vorera i es va endur quatre pilones de ferro, de 40 centímetres d'altura cadascuna. En total, el vehicle va recórrer un total de 70 metres i va acabar encastant-se contra la tanca d'un domicili. Malgrat l'aparatositat de l'accident, cap dels ocupants del turisme va resultar ferit.

Delicte contra la seguretat viària

Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van practicar la prova d'alcoholèmia a la conductora, que va donar un positiu de 0,40 mg/litre, gairebé duplicant el màxim permès. En vista del resultat, els Mossos van denunciar penalment a la conductora, que haurà d'acudir al jutjat de Santa Coloma de Farners per un delicte contra la seguretat viària.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari