ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

La conductora del tramvia accidentat a Sant Adrià va perdre el coneixement

Segons TRAM, tot va tenir lloc en el moment final de la frenada, tot i que encara falta que l'informe policial confirmi aquesta hipòtesi
L'accident de tramvia va deixar un total de quatre persones ferides | CatalunyaDiari.cat

 

TRAM creu que la conductora del tramvia accidentat a la parada de Sant Adrià de Besòs, al Barcelonès, va perdre el coneixement durant el moment final de la frenada, per la qual cosa va xocar al final de la línia de la T4 i la T6. Fonts de l'empresa han assegurat que el tramvia va funcionar correctament, després d'haver analitzat la caixa negra i les imatges registrades pel tramvia, segons ha informat aquest dimecres 'Betevé'.

 

 

Les mateixes fonts han assenyalat que l'atestat policial acabarà de confirmar aquesta hipòtesi sobre l'accident, que va tenir lloc dimecres passat i va deixar quatre ferits, inclosa la conductora. La conductora, que va ser donada d'alta aquest diumenge, va perdre el coneixement després de començar a frenar en acostar-se a l'estació. 

 

TRAM creu que la conductora es va desmaiar durant el moment final de la frenada | CatalunyaDiari.cat

 

El sistema d'emergència mitjançant el qual frenen els tramvies si no es prem un botó cada 12 segons, conegut com a dispositiu de l'home mort, no es va activar perquè el va prémer poc abans. L'accident va provocar diferents afectacions a la xarxa del Trambesòs, perquè els tramvies no van poder arribar a l'estació de Sant Adrià durant diverses hores, i d'altres línies van modificar el seu servei.

 

 

Dotze treballadors del Metro, afectats per l'amiant segons TMB

Aquest dimecres també hem sabut que el nombre de treballadors del Metro de Barcelona que s'han vist afectats per l'amiant ha augmentat de forma perillosa. Segons ha comunicat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), de les cinc inicials, el nombre de persones afectades ja arriba a les dotze. 

 

Ja són dotze les persones afectades per l'amiant al Metro de Barcelona | Cedida

 

L'empresa ha assegurat que cap d'elles presenta una patologia greu, ni una simptomatologia crítica, i per tant no han necessitat tractament mèdic, però sí que se sotmetran a controls periòdics. TMB no descarta que el nombre de casos continuï augmentant, ja que es calcula que entre el 3% i el 14% de persones exposades a aquest mineral poden patir afectacions.