Condueix durant gairebé 19 hores seguides i és denunciat al Prat de Llobregat

A més, els Mossos d’Esquadra van descobrir que el camió del denunciat tenia un doble dipòsit de combustible i que el seu conductor sostreia gasoil d’altres vehicles

camió
Condueix durant gairebé 19 hores seguides i és denunciat al Prat de Llobregat | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van denunciar administrativament el passat 3 d'abril al Prat de Llobregatun camioner de 47 anys i de nacionalitat romanesa per una infracció per excés de conducció diària. Segons ha explicat la policia catalana en un comunicat, el conductor va conduir durant gairebé 19 hores seguides, una infracció que es considera molt greu segons la llei de transports terrestres i que té un import de 1.400 euros.

Es dona la circumstància que aquest mateix camió, a nom d'una altra empresa i amb un altre conductor, ja l'havien aturat fa un any els mateixos agents pel mateix motiu. Els Mossos van detectar al vehicle localitzat al Prat un doble dipòsit de combustible i un sistema de succió de carburant que utilitzava per sostreure gasoil a altres camions.

L’home sostreia gasoil d’altres camions

El doble dipòsit de combustible estava buit en el moment que els agents van localitzar el camió a la B-250, al terme municipal del Prat de Llobregat. Segons els Mossos, tot apunta que, per sostreure gasoil amb altres camions amb el sistema de succió de carburants, el camioner se situava al costat d'altres camions estacionals, els sostreia el combustible mitjançant un sistema de bomba de succió, i l'emmagatzemava en un dipòsit de 500 litres a sota del semiremolc per finalment traspassar-lo al dipòsit del camió pel seu ús.

A més a més, i tal com hem explicat anteriorment, els agents van detectar que havia excedit el temps de conducció diari, concretament havia conduït de manera ininterrompuda durant 18 hores i 51 minuts.

El conductor va haver de pagar 300 euros al taller

Els agents van traslladar el vehicle a un taller oficial, on van desinstal·lar tot el sistema de succió i traspàs del combustible i van desmuntar el doble dipòsit al semiremolc. Totes aquestes modificacions van anar a càrrec del conductor, que va haver de pagar al taller 300 euros.


Comentaris

envia el comentari