Condueix per un carrer de vianants a Vic i colpeja una nena amb el cotxe

L'home va acabar donant un cop a la menor de 13 anys amb la porta del vehicle

Imatge del carrer Argenters al qual l'home va entrar amb el cotxe i va colpejar una nena
Imatge del carrer Argenters al qual l'home va entrar amb el cotxe i va colpejar una nena | Google Maps

Aquest dimarts, un conductor va protagonitzar a Vic un incident prou curiós. Un ciutadà francès de 62 anys va arribar amb el seu cotxe fins al conegut carrer Argenters de la mencionada ciutat. Es tracta d'un dels carrers del nucli de la zona que serveixen per arribar a peu fins a la plaça Major.

El problema va ser precisament aquest, que l'home no hi va entrar a peu, sinó conduint. Evidentment es va perdre i, potser sense adonar-se que aquell era un carrer per vianants o potser sense saber per on sortir d'allà, l'home va entrar el seu cotxe al carrer en plena tarda, quan més transitat és.

Els vianants que ho veien ja estaven quedant prou sorpresos del que estava succeint, doncs, com és normal, no estan gaire acostumats a veure un cotxe per un dels carrers de la seva ciutat pels quals no poden passar. Tot i això, la situació encara es va tornar més irreal pocs minuts després.

L'home, que conduïa el vehicle totalment desorientat, va obrir la porta del cotxe de sobte, potser amb la intenció de baixar i intentar orientar-se abans de seguir conduint. En fer-ho, però, va colpejar amb la porta del cotxe una nena de 13 anys que passava molt a prop en aquell moment.

Segurament, el conductor, esvalotat per no saber on es trobava no va fixar-se en la menor i així es va produir l'incident. La cosa va quedar només en això, un cop a la nena i una anècdota per l'home que segur que no oblidarà.

Detingut a Vic per robar i fer un tall a la cara a una persona

Fa unes setmanes un altre succés cridaner va tenir lloc també a Vic, tot i que aquest una mica més greu. Els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 25 anys per robar una cadena d'or i, després, fer un tall a la cara de la persona robada, en veure que oposava resistència.

Segons va explicar la víctima, l'home se li va apropar de matinada al passeig de la Generalitat de Vic i va arrencar-li de forma molt brusca la cadena del coll, però la cosa no va quedar aquí i, com que la persona atacada es va resistir, el lladre va fer-li un tall a la cara amb un «objecte punxant».

Després d'això, els Mossos van poder trobar i detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i d'un altre de lesions. La víctima, per la seva banda, va ser atesa a l'hospital General de Vic.


Comentaris

envia el comentari