rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Confirmen que l'ADN trobat al cos de la Sara, la nena morta a Valladolid, són de la parella de la seva mare

Els resultats han assenyalat al primer sospitós del crim
Manifestació en protesta per la mort de Sara, la nena de 4 anys assassinada a Valladolid | EFE

 

Restes d'ADN de la parella de la seva mare han sigut trobats al cos de la petita Sara, la nena de quatre anys que va morir a Valladolid com a conseqüència de maltractaments i agressió sexual. Així ho han determinat els últims anàlisis que se li han realitzat.

 

Un cop que s'han sabut els resultats, el Jutjat d'Instrucció número 6 de Valladolid ha rebutjat el sobreseïment de les diligències que havien sol·licitat els advocats defensors de la mare biològica de la petita i del seu nuvi, tots dos a la presó.

 

Segons investigacions, al cas hi ha indicis de criminalitat. De fet a les proves mèdiques a les quals la nena va ser sotmesa entre els dies 11 de juliol i 2 d'agost i també a l'informe de l'autòpsia s'hi poden veure reflectits aquests indicis, segons la instructora del cas.

La van agredir sexualment

A més d'aquesta nova informació, el passat divendres ja es va saber que a la nena la van violar tan analment com vaginalment. De mica en mica es coneixen més detalls del que la petita Sara va haver de viure abans de morir. De fet fa un temps ja es va poder saber que la nena va morir a causa d'uns cops reiterats al seu cap, així ho va assegurar l'acusador popular.

 

Després de conèixer aquestes dades, ara quedava saber els resultats de les mostres d'ADN que es van trobar a les ungles de la Sara i que se sospitava que poguessin correspondre a la parella de la mare, cosa que s'ha acabat confirmant.

 

El nuvi de la mare de la Sara, principal sospitós de l'assassinat de la menor | Cedida

 

Fins ara la defensa de l'home no havia deixat d'assegurar que les ferides que presentava el seu defensat a les mans se les havia fet treballant, però sembla que ara aquesta versió perd credibilitat. De moment, se li imputen delictes d'assassinat, agressió sexual a menor de 13 anys i maltractaments.

Comentaris