Confisquen 102.300 euros en productes falsificats a Girona

La Guàrdia Civil va confiscar roba valorada en 78.650 euros a Lloret de Mar, 23.650 euros en roba a Roses i 600 paquets de tabac a l’aeroport de Girona

Maleter d'una furgoneta amb la roba confiscada per la Guàrdia Civil
Maleter d'una furgoneta amb la roba confiscada per la Guàrdia Civil | Cedida

Entre el 6 i el 13 d'agost la Guàrdia Civil va confiscar 5.798 articles falsificats i de contraban posats a la venda per un valor de 102.300 euros en diferents municipis de Girona i ho van poder fer després de rebre informació sobre la venda de productes de marques prestigioses que havien estat importades de manera il·legal.

Roba per valor de 78.650 euros a Lloret de Mar

La Guàrdia Civil va compartir un comunicat el passat dimarts 14 d'agost, on explicava que es van inspeccionar dotze locals comercials a Lloret de Mar, comarca de La Selva, en els quals van confiscar roba de diverses marques comercials, concretament 5.490 peces per un valor de 78.650 euros.

 

Entre les peces de roba confiscades van poder trobar polos, samarretes, bosses de mà, i dessuadores, entre d'altres. Durant els registres, els comerciants no van poder ensenyar les factures amb les quals assegurar l'entrada legal dels seus productes, per tant, tots van ser importats al país de manera il·legal.

 

Amb tot això, la Guàrdia Civil va aixecar una acta per infracció de la llei sobre la repressió del contraban i van entregar tot el material al Servei de Duanes de La Jonquera.

Falsificacions per valor de 23.650 euros a Roses

A més a més, el passat 6 d'agost, també van inspeccionar un local a Roses, a l'alt Empordà, on van trobar més roba per un valor de 23.650 euros. 

 

En aquest cas van ser 308 peces falsificades de marques comercials, entre les quals es van trobar d''Adidas', 'Lacoste' o 'Chanel', per aquesta raó es van obrir diligències per un possible delicte contra la propietat industrial i ara ja està en mans del jutjat d'instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.

 

Els 600 paquets de tabac confiscats a l'aeroport de Girona

Els 600 paquets de tabac confiscats a l'aeroport de Girona | Cedida

 

600 paquets de tabac a l'aeroport de Girona

Finalment, el passat 8 d'agost a les 12.30 hores del migdia, els agents van confiscar 600 paquets de tabac de la marca 'Winston Classic' en inspeccionar l'equipatge que una dona russa havia facturat en un vol de Moscou, a l'aeroport de Girona-Costa Brava.

 

Quan els agents van descobrir aquesta quantitat de tabac, també van observar que cap paquet tenia el precinte fiscal, per això van aixecar una acta per contraban, a més de confiscar tot el tabac per portar-lo al Servei de Duanes de La Jonquera.


Comentaris

envia el comentari