Congestió a la C-17 per un camió bolcat al Vallès Oriental

Hi ha retencions en direcció Barcelona

El camió ha bolcat a la C-17, a l'altura de l'Ametlla del Valllès
El camió ha bolcat a la C-17, a l'altura de l'Ametlla del Vallès | Trànsit
 

La C-17 registra 4 quilòmetres de retencions per un camió bolcat a l'altura de l'Ametlla del Vallès, al Vallès Oriental. Segons les primeres informacions, aportades pel Servei Català de Trànsit al seu compte de Twitter, hi ha un carril tallat en direcció a Vic, i s'estan produint desviaments per la sortida de l'Ametlla. Afortunadament, el conductor del vehicle ha sortit il·lès de l'accident.

Els Bombers han hagut de fer neteja de la zona perquè s'han vessat 1000 litres de polímer acrílic
Els Bombers han hagut de fer neteja de la zona perquè s'han vessat 1000 litres de polímer acrílic | Trànsit

A més, alguns usuaris d'aquesta xarxa social fan saber que hi ha hagut una fuita en el dipòsit de combustible en el vehicle, com és el cas de Protecció Civil de l'Ametlla del Vallès. Per aquest motiu, els Bombers de la Generalitat estan duent a terme una neteja de la calçada, ja que, segons informen, s'han vessat al voltant de 1000 litres de polímer acrílic. 

Els Mossos realitzen una nova operació antidroga a Barcelona

A primera hora del matí, els Mossos d’Esquadra han engegat una altra operació antidroga a Barcelona, novament contra els narcopisos. L’acció policial s’ha centrat al barri de Poble-sec, i pretenien desmantellar dos locals on es compraven i venien drogues, situats al carrer Font Rodona, molt a prop de l’avinguda del Paral·lel. 


Comentaris

envia el comentari