Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Consternació a Tenerife pel suïcidi d'un agent de la Guàrdia Civil

El cos policial espanyol ha informat del terrible succés a primera hora d'aquest matí
La Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Consternació entre els agents de la Guàrdia Civil. El cos policial espanyol ha confirmat aquest dimarts, 20 de febrer, la mort d'en Jacobo, agent del mateix cos de Tenerife que ha aparegut aquest matí sense vida amb un tret al cap. El cos de l'home, de 38 anys, ha aparegut aquest matí al seu habitatge de Candelaria, molt a prop de Tenerife, i la Guàrdia Civil sosté el suïcidi, com a primera teoria dels fets.

Les autoritats espanyoles s'han encarregat d'informar avui sobre la tragèdia, així com de recollir el cos per dur a terme l'autòpsia i el diagnòstic forense.

 

Tot i que la causa de la mort de l'agent policial encara no ha estat confirmada, des de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) s'ha explicat que la primera hipòtesi que apunta la Guàrdia Civil és més previsible. «Novament, el suïcidi s'emporta un dels nostres», ha piulat l'associació a Twitter.

 

Consternació a la Guàrdia Civil

L'AUGC ha volgut traslladar també la seva «enorme tristesa» pel succés, a banda d'informar sobre les causes de la mort de Jacobo. A través de Twitter, l'assocoació adjunta a la benemèrita ha expressat la seva consternació per «dir adéu a un company que avui ens ha deixat per sempre».

 

El missatge, finalment ha estat tancat amb un «descansi en pau» i un missatge que dona peu a la reflexió: «Es produeix un suïcidi cada 26 dies».

 

La Guàrdia Civil de Tenerife també ha optat per dir adéu al seu company. «Desitgem transmetre el nostre més sentit condol als familiars i amics del Guàrdia Civil, Jacobo». Homenatges que han anat més enllà de les xarxes i que han mostrat el dol de tot el cos policial per la mort de l'agent avui a Candelaria.

 

Comentaris