ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Contemplen que Gabriel podria no haver-se perdut al camí de la casa de la seva àvia

Es considera que el menor podria haver arribat fins al centre de Les Hortichuelas

Imagen de Gabriel Cruz Ramíez.
Imagen de Gabriel Cruz Ramírez | SOSDesaparecidos

Més d'una setmana ha passat d'ençà que Gabriel Cruz va desaparèixer i les investigacions per trobar al menor no ha cessat. Durant la jornada d'avui, la hipòtesi que el petit no desaparegués en el camí que hi ha al costat de la casa de la seva àvia ha començat a ser descartada, per plantejar altres alternatives. 

D'aquesta manera, l'opció que ha començat a créixer és que el petit hagués arribat caminant fins al centre de Les Hortichuelas, el poble d'Almeria on residia el nen. D'aquesta manera, augmenten les possibilitats de cerca, per continuar amb els processos pertinents i poder donar amb el petit, després d'onze dies sense tenir-ne cap rastre. 

Davant d'aquesta situació, s'ha considerat que l'alerta per qualsevol petit detall ha de ser màxima. Inclòs es contempla la possibilitat que un element insignificant, com una capsa de tabac, podria ser transcendental. Per això, s'ha demanat no obviar cap element, per tal que tota novetat pugui ser contemplada i, en cas positiu, servir d'evidència per trobar el Gabriel.

Camino en el que Gabriel desapareció el pasado 28 de febrero
Camino en el que Gabriel desapareció el pasado 28 de febrero | Ideal.es

 

Augmenten els voluntaris

Fins al moment, el radi per on se cerca qualsevol rastre del Gabriel s'ha ampliat fins als 14 kilòmetres. Per això, els efectius s'han vist totalment superats per les dimensions on buscar. A més, els terrenys de la serra andalusa tampoc facilita el dispositiu, motiu pel qual qualsevol col·laboració oferta s'ha contemplat amb molts bons ulls.

Davant d'aquesta situació, efectius d'altres cossos de seguretat no han dubtat en unir-se en l'operatiu. Els Bombers de Cartagena, així com Agents Forestals i Protecció Civil d'altres regions, s'han unit a la recerca, per tal de sumar esforços i col·laborar en les tasques per trobar qualsevol rastre del petit.

De la mateixa manera, fins a 260 voluntaris també s'han unit al dispositiu, per tal d'ajudar, en la mesura possible, a trobar a Gabriel Cruz. Entre aquests, es troben muntanyers especialitzats, ciutadans preocupats amb el benestar del desaparegut i inclòs agents de la Policia Local d'altres municipis, que intentaran trobar qualsevol pista per aconseguir l'objectiu.


Comentaris

envia el comentari