Continua el misteri que envolta la desaparició de Caroline del Valle

La jove va desaparèixer a Sabadell el 14 de març de 2015

 

Caroline del Valle, en una imatge anterior a la seva desaparició | Facebook

 

Caroline del Valle, veïna de l'Hospitalet de Llobregat, ompliria 16 anys aquest novembre i des de fa més d'un any i mig ningú sap res d’ella. La jove va desaparèixer el 14 de març de 2015 quan va sortir de festa a la Zona Hermètica de Sabadell. L’última vegada que va ser vista pels seus amics va ser fora de la discoteca Bora Bora, on van marxar corrents després que els agents dels Mossos d’Esquadra apareguessin a la zona, ja que alguns d'ells tenien problemes amb la justícia per furt i robatori amb violència. Des d’aquell moment es perd la pista de Caroline i hi ha un autèntic buit que la policia no ha aconseguit omplir amb cap pista. No els està sent fàcil i, a més, des de la Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos expliquen que els menors que acompanyaven la Caroline aquella nit no estan col·laborant amb la investigació. Els agents asseguren que cada vegada que van a buscar-los a la zona de la botiga Apple fugen i creuen que podrien saber alguna cosa que podria impulsar la investigació.

 

 

Actualment, els Mossos d’Esquadra segueixen investigant el cas i, segons informa El Periódico, la policia pràcticament descarta la fugida voluntària, ja que era menor d’edat, estava bé amb la seva família, no tenia diners i no ha donat senyal de vida des d’aleshores. Diversos testimonis han assegurat haver-la vist al castell de Can Feu i podria ser en aquest indret on el presumpte homicida es podria haver desfet del cos. Malgrat aquestes aportacions, els agents no han trobat cap indici que la noia hagués estat allà durant els seus rastrejos, l’últim dels quals el passat febrer.

 

Per la seva banda, la família no perd l’esperança i preveu fer una nova batuda pel seu compte. A més, han obert una pàgina a Facebook per si alguna persona pot aportar algun detall al misteri que envolta la desaparició de Caroline del Valle.