rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Una conversa telefònica entre Jordi Magentí i el seu fill demostraria la seva implicació en el crim del pantà de Susqueda

Els Mossos d'Esquadra van instal·lar diversos micròfons a la casa i al vehicle de Jordi Magentí
Imatge de Jordi Magentí Gamell publicada al Facebook.  | Facebook

 

Tot i que els Mossos d’Esquadra han arribat a la conclusió que Jordi Magentí és l’únic acusat de l’assassinat de Marc i Paula, els dos joves que van ser trobats sense vida al pantà de Susqueda el passat mes de setembre, ara han sortit a la llum unes converses telefòniques entre l’assassí de la parella i el seu fill que demostrarien que la confessió que Jordi Magentí va fer al seu company de cel·la seria certa.

 

I és que, durant els primers dies a la presó de Figueres, Jordi Magentí va confessar a un pres de confiança que va ser el seu fill qui va assassinar els dos joves del Maresme, quan els va sorprendre a la seva plantació de marihuana, i que ell només el va ajudar a desfer-se dels cadàvers, ja que «li devia»: «Li devia, jo ja vaig matar la seva mare», li va dir.

 

 

Els investigadors no creuen la versió de Magentí

No obstant això, els Mossos creuen que la versió que explica el presumpte assassí del Marc i de la Paula és mentida i que només vol carregar els morts al seu fill. De fet, i sense donar-se'n compte, amb aquestes declaracions el presumpte assassí es va situar per primer cop a l'escena del crim, manipulant els cossos, en un intent desesperat de justificar la possible trobada del seu ADN als cadàvers.

 

Ara, ‘El Programa de Ana Rosa’ ha tingut accés al sumari on hi apareixen unes converses telefòniques clau en la investigació de l’assassinat del Marc i la Paula. Es tracta d’una conversa del passat 8 de febrer a les 13.54 hores, que demostrarien la implicació del fill de Jordi Magentí en l’assassinat del crim del pantà de Susqueda.

 

La conversa entre Jordi Magentí i el seu fill publicada per 'El Programa de Ana Rosa'. | Telecinco

 

Unes converses telefòniques clau

I és que els agents dels Mossos van col·locar diversos micròfons a la casa i al vehicle de Jordi Magentí, a través de les quals van aconseguir desenes de converses entre el passat mes de desembre i gener, les quals mostren el nerviosisme de Magentí a mesura que avança la investigació. Entre les converses interceptades es troba una en què el fill de Magentí hauria trucat al seu pare per avisar-lo que els Mossos podrien sospitar d’ells.

 

Així doncs, i davant les sospites que els investigadors podrien estar vigilant-lo, Jordi Magentí planeja fugir a Colòmbia, on ja havia marxat la seva dona setmanes abans, tal com demostra una altra de les converses a les quals ha tingut accés el citat programa, i on es demostra que Magentí tracta d'instruir la seva dona entorn de la seva coartada perquè afirmi que la va portar al pantà el mateix dia de l'assassinat per ensenyar-li la zona.