Les converses telefòniques del presumpte autor del crim de Susqueda el podrien incriminar judicialment

L'acusat ha passat a disposició judicial i el seu fill ha quedat en llibertat amb càrrecs

Magentí, entrant a casa seva
Magentí, entrant a casa seva | CatalunyaDiari.cat

La presumpció d'innocència de l'autor del crim del pantà de Susqueda, Jordi Magentí, està en perill després d'haver-se trobat una prova decisiva que el podria incriminar judicialment, segons indica 'El Periódico'. Les autoritats van punxar el telèfon del detingut, després d'obtenir el permís del jutjat d'instrucció de Santa Coloma de Farners, i han pogut escoltar certes converses que el vincularien amb l'assassinat dels dos joves.

Altres indicis

Les autoritats van prioritzar el seu arrest perquè Magentí anava a traslladar-se a Colòmbia, país on es troba la seva parella. La primera pista que van tenir a les mans va ser la gravació d'una càmera a la presa de Susqueda que va captar les imatges on apareixia el cotxe del principal sospitós, un Land Rover blanc. De fet, les acusacions van agafar més força després que ell negués haver estat al pantà el dia de la mort dels joves.

A més, en descobrir que tenia antecedents penals per haver assassinat la seva exdona, Josefa García, i que coneixia molt bé el pantà i els boscos que hi ha al costat, les sospites van incrementar. Precisament avui, el presumpte autor del crim ha passat a disposició judicial.

Així doncs, no seria la primera vegada que posa fi a la vida d'algú. Tanmateix, entre el crim de la seva exdona i l'actual hi ha una gran diferència, ja que en el primer va acabar confessant l'autoria dels fets, mentre que en el segon l'ha negat constantment.

El seu fill, llibertat amb càrrecs

Els Mossos van detenir el fill de l'acusat per un presumpte delicte de tràfic de marihuana. No obstant això, ha quedat en llibertat amb càrrecs i no s'han trobat indicis com per relacionar el seu cas amb l'assassinat dels dos joves.


Comentaris

envia el comentari