Cops de porra dels Mossos als manifestants durant el trasllat de Forcadell

Una persona ha estat traslladada en ambulància perquè l'haurien empès i hauria caigut a terra, segons alguns testimonis

Cops de porra dels Mossos per apartar un grup de manifestants que obstaculitzava la sortida de Forcadell | Coia Balleste

La sortida de Carme Forcadell de la presó de Mas d'Enric ha acabat sent més accidentada de l'esperat perquè un grup de manifestants ha intentat obstaculitzar el pas de la comitiva a mig quilòmetre de l'accés al centre penitenciari.

Els Mossos d'Esquadra els han apartat amb alguns cops de porra mentre els concentrats cridaven «Som gent de pau» o «No us mereixeu la senyera que porteu». Una persona ha estat traslladada en ambulància perquè l'haurien empès i hauria caigut a terra, segons alguns testimonis. 

Un ferit atès dins d'una ambulància durant el trasllat de Carme Forcadell. | TarragonaDigital

 

L'exconsellera Forcadell ha arribat a Brians 2 al voltant de les 8 del matí. Brians 2 és el centre d'enllaç entre els Serveis Penitenciaris de la Generalitat i Institucions Penitenciàries del Ministeri de l'Interior. Allà la Guàrdia Civil agafarà el relleu dels Mossos i s'ocuparà del trasllat dels nou presos polítics directament fins a Madrid. En el cas de les dues dones, Forcadell i Dolors Bassa, aniran a la presó d'Alcalá-Meco.

Imatge d'arxiu de Carme Forcadell, el febrer del 2018. | TarragonaDigital.com

 


Comentaris

envia el comentari