Troben el cos d'una dona al mig d'un carrer a Còrdova després de caure d'un balcó

La policía està investigant els fets, i en aquests moments no es descarta cap hipòtesi

Imagen de la Avenida de Granada, Córdoba, donde fue hallado el cuerpo de la mujer
Imatge de l'avinguda de Granada, Còrdova | Google Maps
 

Una dona ha mort aquest diumenge 20 de maig després de caure per un balcó. Segons ha informat la Policia Nacional, el cos sense vida de la víctima ha estat trobat a un carrer de Còrdova capital.

  

Els fets han tingut lloc al voltant de les 17 hores de la tarda, quan un particular ha alertat als Serveis d'Emergències d'allò que estava passant. L'avís s'ha transmès a la Policia Local, a la Policia Nacional i a l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES).

A hores d'ara encara es desconeix l'origen dels fets

Quan han arribat els sanitaris a l'Avinguda Granada – localitzada al 'Sector Sur' i una de les més concorregudes de la ciutat – ja era massa tard: no podien fer res per salvar la vida de la víctima. Així que l'únic que han pogut fer ha estat certificar la seva mort. La dona tenia 50 anys


En aquests moments la investigació segueix en marxa i no hi ha descartada cap hipòtesi. De fet, tal com informa 'El Día de Córdoba' hi ha fonts properes al cas que asseguren que immediatament després de trobar el cadàver, la policia va procedir amb la detenció de la seva parella. Les mateixes fonts també asseguren que la víctima tenia ferides d'arma blanca quan va ser trobada estesa al carrer.

No seria el primer cop que es tracta d'un cas de violència masclista

En cas que la informació aportada per 'El Día de Córdoba' fos verídica, ens trobaríem davant un altre cas de violència masclista. I, desgraciadament, no seria el primer cop que això passa, ja que fa només un parell de mesos que una dona denunciava que va haver de saltar pel balcó per por a ser assassinada per la seva parella, de la qual feia temps que era víctima de maltractaments i agressions.


Però a hores d'ara encara és molt aviat per fer aquest tipus de valoracions, ja que perfectament podria haver passat com en cas de l'home que perdia la vida el dia 27 de març en caure accidentalment d'un balcó a Agramunt (Urgell).

 


Comentaris

envia el comentari