El cosí de Reyes segueix greu a la UCI, un mes després de l’accident

Juan Manuel Calderón, de 22 anys, va ser l’únic supervivent de l’accident que va posar fi a la vida del futbolista i del seu altre cosí, Jonathan
Juan Manuel va ser l’únic dels tres que va sobreviure a l’accident | INSTAGRAM

 

Juan Manuel Calderón, cosí del futbolista José Antonio Reyes, que va resultar ferit greu en l'accident de trànsit en què va morir el jugador fa avui un mes, es manté estable, dins de la gravetat, en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital Virgen del Rocío de Sevilla.

 

Fonts hospitalàries han informat que Calderón, de 22 anys i que viatjava de copilot, continua requerint mesures de suport vital avançat, amb un tractament «lent» a causa de la gravetat de les seves ferides. Precisament, la gravetat de les cremades que sofreix fa que no es tingui previsió de quan podrà passar a planta.

 

Un mes de l'accident

En el sinistre, ocorregut el passat 1 de juny, van morir el futbolista José Antonio Reyes i el seu cosí Jonathan Reyes, de 23 anys, després que el turisme en el qual viatjaven sofrís una sortida de via a l'altura del quilòmetre 18 de la A-376, en direcció a Utrera, en el terme municipal d'Alcalá de Guadaíra, i col·lidís contra uns blocs d'obra, quan el que el vehicle va bolcar i es va incendiar.

 

També et pot interessar...