rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un cotxe atropella una persona que circulava amb patinet elèctric a Terrassa

La persona ferida va haver de ser traslladada a l'Hospital de Terrassa
La persona ferida va haver de ser traslladada a l'Hospital de Terrassa  | Cedida

 

Durant la tarda del passat dilluns, al voltant de les 18.00 hores el 112 va informar de l'atropellament d'una persona mentre circulava amb el seu patinet elèctric. Segons ha informat el 'MónTerrassa', l'accident va tenir lloc a l'altura del carrer de Màlaga de Terrassa, al Vallès Occidental. L'atropellament es va produir quan la persona que conduïa el seu patinet elèctric va creuar pel pas de vianants. En aquell moment passava un turisme que no es va adonar de la seva presència i la va colpejar.

 

 

Un vehicle patrulla va informar que al lloc dels fets es trobaven la persona atropellada i el vehicle implicat en l'accident. Fins al carrer de Màlaga s'hi va desplaçar una ambulància que va atendre allí mateix a la persona ferida que, posteriorment, va ser traslladada a l'Hospital de Terrassa.

 

La propietària de l'immoble va haver de ser traslladada a l'hospital per inhalació de fum   | Bombers de la Generalitat

 

S'incendia un habitatge al carrer Begur de Terrassa

L'atropellament no va ser l'únic incident que es va produir el passat dilluns, 11 de març, a Terrassa. Aquell mateix matí, a les 8.30 hores, una veïna va alertar al 112 d'un incendi en un habitatge del carrer Begur, del mateix municipi, a l'altura del carrer del Puigmal. Segons explica 'MónTerrassa', la veïna va informar que s'estava cremant un pis de l'habitatge i que hi havia una dona que es refugiava de l'incendi al balcó.

 

 

Fins al lloc de l'incendi s'hi van traslladar diverses unitats de la Policia Municipal, quatre unitats del Parc de Bombers Terrassa i una del Parc de Bellaterra. Una patrulla de la Policia Municipal va confirmar que el foc provenia d'un segon pis del qual sortia molt de fum. Tot seguit, els efectius dels Bombers van informar que el foc s'havia produït a una habitació de 4m2 la qual va quedar totalment calcinada. Els agents van haver de realitzar tasques de regulació de la circulació en aquest tram del carrer.

 

La propietària del pis va haver de ser atesa per una ambulància i una unitat del VAM perquè estava afectada per inhalació de fum. Finalment, va ser traslladada a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els Bombers van haver de treure el mobiliari calcinat del pis al carrer i es va avisar a l'Eco-Equip perquè netegés la zona. 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris