Un cotxe bolca en un accident a la C-17 a l'altura de Lliçà de Vall

S'ha produït en sentit Vic

Imatge de l'accident
Imatge de l'accident | antiradar

Un cotxe ha bolcat en un accident a la C-17 a l'altura de Lliçà de Vall en sentit Vic. En aquests moments es desconeix si hi ha ferits derivats del succés.

Accident entre un camió i un cotxe a l'AP-7

Aquest dimarts, 12 de juny, ha tingut lloc un accident entre un camió i un cotxe al punt quilomètric 134 de l'autopista AP-7. Segons ha indicat el 'Servei Català de Trànsit (SCT), el sinistre ha tingut lloc al terme municipal de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental, quan el vehicle més gran s'ha emportat el turisme.

L'accident, d'altra banda, ha obligat a tallar dos carrils en sentit Barcelona, provocant algunes retencions, tot i que hores després del sinistre s'ha informat que la situació ha estat totalment normalitzada.

Els Mossos d'Esquadra s'han personat a l'espai de l'encontre amb una dotació, també hi han acudit tres ambulàncies del SEM i dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. Finalment, però, no ha estat necessària la seva actuació perquè no s'ha hagut de lamentar cap ferit

Les vies annexes a Barcelona, focus de gran accidentalitat

L'AP-7 i altres vies annexes a la capital catalana són de les més transitades del nostre país, i que per això es produeixen accidents gairebé cada dia. Una de les zones amb més sinistres viaris és la del Vallès. En aquest tram, de fet, els accidents acostumen a tenir lloc en hores punta


Comentaris

envia el comentari