Un cotxe, a punt de precipitar-se a les vies del tren a Vic

La barana protectora va impedir que l’incident anés a més

El vehicle va quedar suspès i ha estat a punt de caure a les vies del tren a Vic.
El vehicle va quedar suspès i ha estat a punt de caure a les vies del tren a Vic. | El 9 Nou

Imatge d’allò més xocant i sorprenent ahir a Vic, a Osona. Eren les cinc de la tarda d'aquest passat dimarts, 26 de juny, quan un vehicle es va desfrenar del punt on estava estacionat i va anar a parar fins a la tanca protectora de les vies de tren. Afortunadament, la barana va impedir que l’incident anés a més, ja que aquesta va aturar al vehicle de l’impacte.

Segons informa ‘El 9 Nou’, els fets van tenir lloc just en el tram de les vies continu al campus universitari de Vic, fins on s’hi van desplaçar dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han remolcat el vehicle, un Renault Megane, després de treure’l de la tanca protectora. L'accident no ha causat cap ferit. 

Confon l'entrada del metro amb la del pàrquing

El passat mes d'abril també ens deixava una imatge d'allò més sorprenent, després que un conductor de 78 anys quedés atrapat a la boca de metro de les línies 3 i 5, al Passeig de Gràcia, a Barcelona, en confondre l'accés amb l'entrada d'un pàrquing pròxim. Afortunadament, tampoc es van haver de lamentar ferits, ja que en aquell moment no entrava ni sortia cap usuari del metro.

Com a conseqüència, l'accés situat a l'altura del carrer Pau Claris, també quedava tancat fins que una grua va retirar el vehicle, el qual va arribar a baixar uns tres esgraons.

De fet, no era la primera vegada que passava, ja que no feia ni un mes que un altre conductor d'avançada edat també va encastar el seu vehicle en aquest mateix lloc en confondre de nou l'accés amb la rampa d'entrada a un aparcament pròxim. 


Comentaris

envia el comentari