Un cotxe es desfrena i es queda penjant del mur de l'Auditori de Lleida

El cotxe ha provocat danys materials en una motocicleta que estava estacionada

Un cotxe que estava estacionat a la zona d'aparcament de la plaça Josep Prenafeta de Lleida, davant de l'Auditori Municipal, s'ha desfrenat i ha quedat suspès en el pedrís que separa el pàrquing amb la zona de vianants de Pi i Maragall. Segons ha avançat el diari La Mañana, la Guàrdia Urbana de Lleida ha assegurat la zona per tal d'evitar danys majors en el cas que el cotxe bolqués.

Malgrat l'espectacularitat de l'accident i del perill que suposava la seva situació, no s'han hagut de lamentar danys personals. No obstant això, sí que ha patit danys materials el mateix cotxe protagonista de l'escena i una motocicleta que estava aparcada. L'accident, a més, ha creat molta expectació entre tots els vianants que passaven pel transitat carrer de Lleida. Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de Lleida s'han traslladat fins al lloc dels fets per a controlar la situació i tallar en aquest punt l'accés de vianants.

Una dona encasta el seu cotxe contra un aparador

El passat mes de desembre, una dona va perdre el control del seu vehicle per causes que es desconeixen i va acabar encastada en un aparador d'una coneguda botiga de la ciutat de Reus. Tot i l'espectacularitat de les imatges, la dona va resultar ferida lleu segons va informar en el seu moment el Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya a TarragonaDigital, i va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

El SEM va rebre l'avís de l'accident de cotxe a Reus a les 03.49 hores, i fins al lloc dels fets va desplaçar una ambulància. També es va personar al lloc la Guàrdia Urbana de Reus, que va realitzar els controls d'alcoholèmia i altres procediments rutinaris en aquests casos. La conductora, de 37 anys, va resultar lleu després d'encastar el cotxe a l'aparador de la coneguda botiga d'uniformes Jomas de Reus, ubicada a la cantonada entre el passeig Sunyer i el camí de l'Aleixar de Reus. 


Comentaris

envia el comentari