Un cotxe s'estavella contra una casa al municipi de Sils, Girona

Un cotxe s'estampa contra una casa a Catalunya i els tres ocupants s'escapen a peu

Els integrants causants de l'accident haurien fugit a peu, segons la Policia Local del municipi

Ensurt majúscul a Sils, municipi de la Selva, on a primera hora del matí del passat diumenge 30 d'octubre, s'ha encastat un vehicle en una casa del poble. L'avís ha arribat als bombers poc després de dos quarts de vuit del matí i hi ha enviat dues dotacions. Han revisat el domicili i han constatat que és segur, però no han retirat el vehicle perquè la teulada acabaria de caure.

Els bombers publicaven al seu perfil de Twitter: «A Sils, dues dotacions de bombers asseguren un habitatge afectat per l'impacte d'un cotxe. Revisem la casa, que és segura, però no retirem el cotxe accidentat perquè la coberta del garatge cauria; en trèiem efectes per evitar més danys. Ho deixem en mans municipals».

De moment, el vehicle segueix al lloc dels fets. El següent pas a realitzar és que un arquitecte s'encarregui de fer una valoració de l'estat de l'estructura, abans que els bombers procedeixin a retirar el vehicle enquistat.

Un accident sense culpables

L'accident s'hauria produït a les set i mitja del matí, aproximadament, quan el vehicle va perdre el control i es va topar contra la paret de la casa. Segons els testimonis dels fets, els tres ocupants que viatjaven al vehicle van fugir a peu. Així ho va confirmar la policia local de Sils a TV3.

Els veïns allí presents van veure com tres homes fugien del vehicle. Quan els agents van arribar a la zona, els ocupants ja no hi eren, i ara està en marxa una investigació per identificar-los i localitzar-los.

Mesures preventives

Com a mesures preventives s'han retirat dos cotxes que estaven aparcats al garatge i algunes pertinences dels propietaris. Per ara no consta que ningú hagi resultat ferit fruit de la topada. La hipòtesi de la policia és que el cotxe hauria perdut el control i s'hauria encastat a l'habitatge.

Ara, els tècnics municipals hauran de realitzar un informe i determinar si l'estructura de l'immoble ha quedat afectada o no. La família que viu al domicili no n'ha hagut de marxar, tot i que no pot utilitzar la zona del garatge i el porxo, pel perill que suposaria.