Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els Mossos han aturat el cotxe fantàstic.

Surrealista control dels Mossos d'Esquadra en plena AP-7: «Una sèrie dels 80»

«Fent un control a l'AP7 hem aturat aquest vehicle que sembla sortit de la sèrie dels anys 80 El cotxe fantàstic'», han dit els Mossos a Instagram

Surrealista imatge a les carreteres catalanes. S'esqueia més a la dècada dels 80's i, tot i això, hauria cridat molt l'atenció. I és que si a les noves generacions els parlem de Michael Knight, molts no sabran ni qui és. 

Els Mossos d'Esquadra, però, no l'obliden. Aquest cap de setmana, els agents del cos han aturat un vehicle que era un calc del vehicle de la sèrie 'El cotxe fantàstic', emesa durant la dècada dels 80. 

«Fent un control a l'AP7 hem aturat aquest vehicle que sembla sortit de la sèrie dels anys 80 El cotxe fantàstic'. Li hem demanat la documentació però, per decepció nostra, no era ni KITT ni el conduïa Michael Knight», han dit. 

Cap de setmana de controls

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra fan aquest cap de setmana controls simultanis per baixar la sinistralitat a les carreteres catalanes. El dispositiu s'ha posat en marxa després que aquest novembre hagin mort 15 persones en accidents, més del doble que el mateix mes del 2019, quan en van morir sis. L'operatiu ha comptat cotxes i motos policials sense logotipar per denunciar la conducció imprudent. A més, s'han instal·lat més radars per detectar l'excés de velocitat.

Una de les vies on s'ha muntat un operatiu especial aquest diumenge és a la carretera BV-5001, a l'altura de Martorelles (Vallès Oriental), on s'ha posat el focus en «incrementar la seguretat dels ciclistes».

«Els informem de l'obligació de mantenir la distància de seguretat quan fan un avançament, que ho poden fer trepitjant les línies contínues, i que han de respectar la prioritat de pas de les bicis a les rotondes», ha explicat un dels caporals de Mossos de Trànsit que ha participat en el dispositiu d'aquest diumenge. «Aquesta és una carretera amb molta afluència de ciclistes, sobretot els caps de setmana, i el nostre objectiu és garantir la seguretat d'aquest col·lectiu vulnerable», ha informat.

El Jordi, un dels ciclistes que aquest diumenge ha decidit fer una mica d'esport, ha celebrat el dispositiu policial muntat per abaixar la sinistralitat a les carreteres. «Ja està bé que es conscienciï als conductors, la gent passa molt a prop nostre i a vegades hi ha situacions de perill», ha denunciat tot afegint que ell, tot i que va en bicicleta de muntanya i va poca estona per l'asfalt, ha viscut situacions de risc.