Un cotxe s'incendia en un polígon del Vallès Oriental

Els Bombers també han treballat aquest matí en un incendi d'una cuina a Puigcerdà, on cinc persones han estat traslladades a l'Hospital de la Cerdanya per intoxicació de fum
Incendi Cotxe
Bombers treballant en l'extinció del cotxe a l'Ametlla del Vallès | Bombers La Garriga

 

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest diumenge en dos espectaculars incendis a l'Ametlla del Vallès i Puigcerdà. A la població del Vallès Oriental, un cotxe s'ha incendiat en ple carrer en un polígon industrial, mentre que a la capital de la Cerdanya han hagut d'extingir un foc originat en una cuina d'un quart pis. 

 

Crema un cotxe a l'Ametlla del Vallès

Una dotació de Bombers de La Garriga ha hagut d'intervenir aquest diumenge per apagar un cotxe que ha cremat en una zona industrial de l'Ametlla del Vallès. Segons es pot veure a les fotografies, el foc s'hauria iniciat en la part frontal del vehicle, un BMW antic, i hauria provocat una gran fumerada. No s'ha confirmat que hi hagi hagut cap dany personal. 

 

 

Cinc persones afectades pel fum a Puigcerdà

Al mateix temps, vuit dotacions dels bombers han treballat en l'extinció d'un incendi originat en una cuina d'un edifici de quatre plantes de Puigcerdà. Els equips d'emergències han rebut l'avís a les 11.04 hores d'aquest diumenge sobre un foc al carrer de les Escoles Pies d'aquesta població.

 

 

El foc ha obligat que la família que vivia a l'àtic fos evacuada amb l'ajuda de l'autoescala. Cinc dels habitants de l'immoble han estat traslladades a l'Hospital de la Cerdanya per intoxicació lleu pel fum. 12 persones seran reallotjades per l'Ajuntament després que un tècnic municipal hagi decidit precintar l'edifici.  

 Comentaris

envia el comentari