Un cotxe de Mossos s'encasta contra un turisme a Tarragona

Els fets han succeït la tarda d'aquest dimecres, 19 de juny | La policia catalana portava un detingut a l'interior del vehicle

 

Els usuaris de l'antiga carretera de València que aquesta tarda de dimecres, 19 de juny, es desplaçaven en sentit Salou o sentit Tarragona, s'han endut una bona sorpresa: un accident de trànsit on l'implicat era un vehicle dels Mossos d'Esquadra. Els fets han succeït la mitja tarda d'aquest dimecres a l'N-340, a l'alçada del barri tarragoní de Torreforta.

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha confirmat a TarragonaDigital.com que el vehicle dels Mossos estava en servei, portava un detingut, i estava amb la sirena posada. Arribat a l'indret de l'accident, la patrulla de la policia catalana ha fet una maniobra i el turisme contra el qual han picat no ha tingut temps d'esquivar-los.

 

La Guàrdia Urbana tarragonina ha aixecat el pertinent atestat. Al vídeo, al qual ha tingut accés aquest mitjà, es pot veure com una altra patrulla de Mossos ha acudit al lloc dels fets per tal de fer-se càrrec de la situació. 

 

Captura del vídeo on es pot veure, a l'esquerra de la imatge, la patrullera accidentada de Mossos d'Esquadra.
Captura del vídeo on es pot veure, a l'esquerra de la imatge, la patrullera accidentada de Mossos d'Esquadra. | CedidaComentaris

envia el comentari