CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un home encasta el seu cotxe contra el Parlament britànic

Diversos vianants han quedat ferits en el succés
Imatge del Parlament britànic. | EFE
 

Un cotxe ha xocat aquest dimarts 14 d'agost contra les barreres que protegeixen el Parlament britànic a Londres, en un incident que ha deixat un balanç de diversos ferits i que ha mobilitzat a les forces de seguretat. La policia metropolitana ha tancat la zona com a mesura de seguretat, a l'espera de conèixer les circumstàncies del succés.

El Parlament, escenari d'un atemptat el 2017

Recordem que la zona del Parlament a la capital del Regne Unit va ser el tràgic escenari d'un atemptat que es va endur la vida de cinc persones, en un atac reivindicat per Estat Islàmic. L'autor dels fets, Khalid Masood, va atropellar desenes de persones just abans de baixar del vehicle i apunyalar mortalment un policia que patrullava a la seu parlamentària.

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.