Crema un camió sencer a l'AP7 al seu pas per la Roca del Vallès

El conductor n'ha sortit il·lès

Camió que ha cremat a l'AP-7 la matinada del 4 d'agost
Crema un camió amb paqueteria a l'AP7 al seu pas per la Roca del Vallès | Bombers

Un camió articulat carregat de paqueteria ha cremat sencer al punt quilomètric 131 de l'AP-7, a la Roca del Vallès. El foc ha afectat matolls del voral.

Afortunadament, el conductor ha sortit il·lès. En el succés hi han treballat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de la una a les quatre de la matinada d'aquest dimarts.

Preocupant augment de morts per la Covid-19

El Departament de Salut ha notificat 30 noves morts a causa del coronavirus. Aquesta xifra suposa un important augment en el nombre de víctimes mortals en les últimes hores a Catalunya, ja que el dia anterior només se'n van sumar sis al còmput global. En total ja s'han produït 12.781 morts des de l'inici de la pandèmia.

Pel que fa als nous contagis aquests han disminuït en les últimes 24 hores, ja que se n'han detectat 622, la meitat que el dilluns on va haver-hi 1.243 casos de coronavirus. Des de l'inici de la pandèmia s'han registrat 101.290 contagis a Catalunya, segons assenyalen les dades facilitades pel Departament de Salut a la pàgina web on hi ha el seguiment de l'evolució de la Covid-19. 

El risc de rebrot continua a la baixa

Aquest dimarts hi ha 29 persones més ingressades que ahir dilluns i el total ascendeix fins als 632ingressats. Tot i que han disminuït els contagiats diaris, els pacients ingressats a l'UCI continuen augmentant, ja n'hi ha 108, tres més que en el dia anterior.

El risc de rebrot és de 155,87, lleugerament més baix que en el balanç anterior (159,13), però continua sent molt elevat -el llindar de risc alt se situa en 100-. Pel que fa a la velocitat de propagació ara és d'1 (1,02 en les dades anteriors). 


Comentaris

envia el comentari