ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Crema la coberta de plàstic d'una nau a la fàbrica Ercros a la Ribera d'Ebre

El magatzem que s'ha vist afectat per les flames, actualment està inutilitzat

Incendi a la Fàbrica de FlixEls Bombers han treballat amb cinc dotacions a l'incendi de la Fàbrica | Albert Castán

La coberta de plàstic d'un magatzem, actualment inutilitzat, de la Fàbrica Ercros de Flix ha començat a cremar aquest matí de dimarts, 5 de febrer. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, el foc només ha afectat la teulada, sense cap repercussió greu per la resta de la nau, però la columna de fum negre ha alertat als veïns i veïnes del municipi. Afortunadament, no hi ha hagut cap ferit a causa de l'incendi i en aquest magatzem ja no s'hi guardaven productes químics.

Crema un magatzem inutilitzat a la fàbrica de Flix

Una llarga i espesa columna de fum negre s'ha vist des de diferents punts del municipi de Flix, després que la coberta d'un antic magatzem, la qual és de plàstic, ha començat a cremar. El servei d'emergències ha estat alertat d'aquest fet, poc després d'un quart de dotze del matí i els Bombers de la Generalitat han enviat un total de cinc dotacions per treballar en aquest incendi

No hi havia productes químics en el magatzem que s'ha incendiat | Alba Francín
 

En aquest magatzem que ha cremat, segons han explicat els Bombers de la Generalitatantigament s'hi guardaven diversos productes químics, sobretot, relacionats amb el clor. En aquest sentit, en la nau que s'ha vist afectada per les flames, en l'actualitat, no hi havia cap classe de producte químic.

D'altra banda, segons informacions dels bombers, les flames que han afectat la coberta de la nau de la fàbrica de Flix, han estat apagades ràpidament pels agents que han treballat en l'incident. Tanmateix, s'han quedat realitzant diverses tasques, com remullar el terreny on han afectat les flames.

L'incendi ha afectat la coberta de plàstic d'un magatzem inutilitzat | Alba Francín

 


Comentaris

envia el comentari