ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Crema les mans del seu fill de set anys per agafar-li diners sense permís

Els fets van tenir lloc en una localitat de Bolívia | El jutge ha decretat presó preventiva per a la mare

Va cremar les mans al seu fill per agafar-li diners | Telecinco

Segons informa el portal de notícies entornointeligente.com, Lourdes, una dona de 25 anys resident a la localitat de Palos Blancos, a Bolívia, va cremar les mans del seu fill menor de set anys com a càstig per agafar-li sense permís vint bolivians, que corresponen a una quantitat aproximada de 2,7 euros. Segons el fiscal departamental, Edwin Blanco, «els fets van succeir el passat 1 de desembre a la localitat on la imputada per delictes de violència familiar, lesions greus i lleus va cremar les mans al seu fill, causant-li lesions de segon grau a les mans i als avantbraços».

El fiscal de Palos Blancos, Franz Villegas, va donar suport a la imputació de la mare basada en indicis fefaents, com són la declaració del menor, que va assegurar que la seva mare li va pegar amb un ferro i després li va lligar les mans, i va calar-los foc. «Dels elements de judici i evidències acumulades en la recerca preliminar, s'estima l'existència de suficients elements de convicció per sostenir que la imputada és autora dels delictes», va asseverar Villegas.

En aquesta cas, va sol·licitar a l'autoritat jurisdiccional la detenció preventiva per l'existència de riscos processals de fugida i obstaculització al procés, a causa de l'actitud reticent de la imputada. A més, va argumentar que en llibertat la imputada pot influir negativament sobre els altres participis o autors, testimonis a objecte que informin falsament o es comportin de manera reticent.


Comentaris

envia el comentari