Crema la xemeneia d'un bar a Santa Coloma de Farners

Els responsables de l'establiment han apagat el foc amb un extintor abans que hi arribessin els Bombers

Camió bombers
Els Bombers han comprovat que l'única afectació era a la xemeneia | CEDIDA

A primera hora del matí s'ha produït un incendi en un bar de Santa Coloma de Farners, a la Selva. Els Bombers han rebut l'avís quan faltaven deu minuts per a les set. Els han avisat que cremava la xemeneia de l'establiment, situat al carrer de Santa Bàrbara. Sortosament, no hi ha hagut ferits.

Quan els Bombers s'han desplaçat al lloc dels fets, junt amb la Policia Local de Santa Coloma i el Servei d'Emergències de Catalunya (SEM), han comprovat que els responsables del negoci havien extingit l'incendi amb un extintor. Els efectius han revisat el local i han constatat que l'única afectació era a la xemeneia. 

El desallotjament del desembre a Santa Coloma

El 26 de desembre un incendi va cremar totalment un pis de Santa Coloma, obligant a desallotjar els veïns que hi havia a l'edifici. El SEM va haver d'atendre una persona per inhalació de fum, però finalment no va ser necessari traslladar-la a cap centre hospitalari. 

La columna de fum a Constantí, Tarragona

El passat 17 de febrer es va produïr un incendi, en aquest cas més aparatós, a una botiga de jardineria de Constantí, a Tarragona. El fot es va originar en un canyissar i aviat va agafar la vegetació de la botiga, que compta amb un gran terreny arbrat. 

L'incendi estava relativament a prop d'una gasolinera, però va ser extingit finalment pels Bombers a les 18.31 hores. En total va cremar 8.000 metres quadrats de vegetació abandonada i canyes. 

Pocs dies abans, a la mateixa població, es produïa un altre incendi, en aquest cas de diversos vehicles antics. Els turismes van començar a cremar i els Bombers van haver de desplaçar una desena de dotacions al lloc per apagar les flames. L'incendi es va produir en una parcel·la plena de ferralla.


Comentaris

envia el comentari