⚫️ URGENT

Un mosso mata a trets la seva exparella i se suïcida a Terrassa

Cremen tres vehicles en l'incendi d'un pàrquing al centre de Girona

El succés ha tingut lloc a la una del migdia i els Bombers s'hi han personat amb un total de set dotacions
Els Bombers de la Generalitat, en acció | Bombers de la Generalitat

 

Els Bombers de la Generalitat han hagut d’extingir aquest dilluns, 3 d’agost, un incendi al pàrquing d’un bloc de pisos de Girona que s’ha saldat amb la crema de fins a tres vehicles. El succés, que ha tingut lloc al punt de les 12:54, ha succeït en un bloc de pisos del carrer del Turó de la capital del Gironès.

 

Els Bombers, així mateix, s’han personat fins al punt del succés amb un total de 7 dotacions i diversos veïns han explicat al ‘Diari de Girona’ que el fum es veia, fins i tot, des de Salt. D’altra banda, també cal esmentar que el foc ha tingut una forta afectació al pàrquing, cremant-ne tres cotxes a partir de la zona d’aparcament número 15.

 

 

L’incendi crema tres vehicles

Més enllà del vehicles cremats, però, la bona notícia de l’incendi és que no s’han hagut de lamentar ferits. Finalment i segons fonts dels Bombers de la Generalitat, el foc s’ha donat per controla pocs minuts després de l’avís de la crema de vehicles.

 

El fum ocasionat per l’incendi, d’altra banda, ha obligat els veïns a tancar les finestres i els Bombers, minuts després ja els han autoritzat a que poguessin  tornar a obrir els tancaments.

 

Més d’una vintena de cotxes afectats en un incendi a Santa Coloma de Farners

La matinada del passat 26 d’agost es va produïr un incendi a Santa Coloma de Farners que va deixar, com en el cas de Girona, tres cotxes cremats i una vintena més d’afectats «en diferent grau». El foc es va iniciar al pàrquing d’un bloc de pisos, i més concretament al carrer Argiles. El primer avís s’ha rebut a les quatre de la matinada, i fins al lloc de l’incident s’hi van desplaçar un total de sis dotacions de bombers, que van poder extingir l’incendi en dues hores.