Sandra i el seu caràcter, els principals arguments del crim dels amants

El fiscal creu que «un el va subjectar i l'altre el va apunyalar» perquè la víctima, que va rebre quatre punyalades, no va posar resistència

Audiència Barcelona
La fiscalia demana 24 anys de presó pels dos amants per matar a l'exparella de la dona | CEDIDA

Abans de la celebració del judici hi havia dubtes sobre la participació de Sandra, juntament amb el seu amant Manuel C., en l’assassinat de la seva exparella José S. El fiscal va arribar a proposar fins a tres escenaris possibles: un on participava directament dels fets i uns altres dos on col·laborava o cooperava. No obstant això, segons informa ‘La Vanguàrdia’, el cas hauria fet un gir perquè Sandra ha admès per primera vegada, aquest dimarts, que va presenciar el crim tot i que no el va cometre. Això ha portat al fiscal a reclamar la pena més alta en considerar que va ser una coautoria.

Així doncs, s’ha definit a l’acusada, en l’última sessió del judici, com una persona «extremadament tòxica, possessiva, manipuladora, violenta i amb tendència a enganyar a tots fins que se sotmetien a la seva voluntat». El seu comportament durant els moments anteriors i posteriors al crim constitueixen una de les proves en què es recolzen les acusacions per considerar-la culpable de matar a la seva exparella. El fiscal manté que va ser la dona qui va atreure José a una «emboscada» que el va portar a la mort. És per això que la fiscalia ha modificat les conclusions provisionals i ha demanat per Sandra i Manuel una pena de 24 anys de presó per assassinat amb traïció.

El cas doncs, gira al voltant de Sandra perquè el fiscal apunta que va ser la parella d’amants qui va cometre l’assassinat a la casa que tots dos compartien i després van traslladar el cos amb un carret de la compra fina una zona boscosa de Sant Pere de Ribes on el van abandonar. D’altra banda, s’ha confirmat que Sandra i José havien tingut una relació sentimental però que ara es trobaven en procés de ruptura però la dona es resistia que la seva relació acabés tot i haver començat a sortir amb Manuel.

Guàrdia Urbana de Barcelona
Manuel es retracta i acusa Sandra de cometre l'assassinat de José | Guàrdia Urbana de Barcelona

 

«Un el va subjectar i l'altre el va apunyalar»

Manuel es va presentar dos dies després del crim davant de la policia per declarar-se com a culpable de l’assassinat. Tot i que en la seva primera versió no va anomenar a Sandra, al judici es va retractar i va acusar la dona d’haver comès l’assassinat i haver-lo manipulat. «És una manipuladora. Em va dir que estava embarassada i per això la vaig protegir», ha assenyalat.

La investigació ha donat proves que la víctima no va posar resistència i per això el fiscal considera que va ser imprescindible la participació de Sandra durant l’assassinat. José va rebre quatre ganivetades: dos al coll, una al cap i una altra a l’estèrnum. Tot i això, la víctima no tenia ni rastre de l’ADN dels acusats. Al moment dels fets, a la casa només hi eren els tres: Sandra i els seus dos amants. El fiscal apunta que «un el va subjectar i l’altre li va clavar les ganivetades». La roba de la dona estava tacada de sang el que indicaria que en el moment de l'apunyalament estava a prop de la víctima.


Comentaris

envia el comentari