Un agent dels Mossos durant la detenció d'un sospitós amb les mans immobilitzades

Nou crim masclista a Catalunya: Va a comissaria i confessa l'homicidi de la seva parella

Els fets han tingut lloc a la localitat de Porqueres, al Pla de l'Estany

La crònica negra de Catalunya ha viscut un nou capítol aquesta passada nit del dimecres 2 de juny. El masclisme és, una vegada més, el protagonista d'aquest succés. I és que un home hauria matat la seva parella a la localitat de Porqueres, a la comarca del Pla de l'Estany. El previsible autor de l'homicidi es va presentar a comissaria confessant el crim i va quedar detingut pels Mossos d'Esquadra.

Tot plegat es va precipitar ahir dimecres, dia 2 de juny, pels volts de les 22.00 hores. Un home es va presentar a les dependències de la comissaria de Banyoles i va manifestar als agents que havia matat la seva parella. En rebre l'avís, agents del cos policial català es van adreçar al domicili acompanyats d'efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Una vegada allí, van poder constatar la veracitat del testimoni ofert per l'autor confés del crim, certificant la mort de la víctima. Una víctima que presentava signes de violència al cos.

Agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Girona dels Mossos d'Esquadra s’han fet càrrec de la investigació per aclarir els fets i les circumstàncies de la mort. Tal com informa l'Agència Catalana de Notícies, el detingut és de nacionalitat espanyola i té antecedents.

 

Nou crim masclista a Catalunya

Així doncs, tot apunta que estem davant d'un nou crim masclista. Seria el cinquè cas d'aquest 2021 a Catalunya i el tercer en poques setmanes de diferència. I és que el passat 17 de maig, van aparèixer sense els cossos d'un home i una dona amb signes de mort violenta al Creixell, a la comarca del Tarragonès. Les primeres hipòtesis apunten al fet que l'home va matar la dona a trets, i posteriorment es va suïcidar d'un tret al cap amb la mateixa arma.

Només 24 hores després es van tornar a trobar dos cossos amb circumstàncies similars a Corbera de Llobregat. Segons les informacions proporcionades per la policia, les dues víctimes mortals serien matrimoni i l'home hauria apunyalat la seva dona, per després suïcidar-se.