YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dubtes sobre el lloc on la policia creu que va succeir el crim de Susqueda

Unes proves localitzades a la roba del jove Marc el situarien molt més lluny d'on, segons els investigadors, va ser brutalment assassinat

Marc Hernández i Paula Mas, les víctimes del crim de Susqueda
Marc Hernández i Paula Mas, les víctimes del crim de Susqueda | Xarxes

El crim de Susqueda sembla complicar-se cada cop més, i els investigadors topen, amb cada nova prova, amb més i més contradiccions. Fa uns dies un nou testimoni va negar que Jordi Magentí estigués a la zona el dia que, presumptament, van ser assassinats els joves Marc i Paula. Ara, a més, unes mostres de minerals localitzades a la roba del jove Marc el situarien molt lluny del suposat lloc del crim. 

Unes restes que podrien capgirar el cas

Un dels principals problemes que té la policia per poder demostrar la culpabilitat de Jordi Magentí, que fa set mesos que és a presó preventiva, és la falta de proves per situar-lo a la zona del crim. S'esperava que la pedra que Marc guardava a la seva motxilla aportés més dades, però l'informe més recent del laboratori ha conclòs que no hi ha cap informació rellevant. 

On sí que han trobat els investigadors alguna pista, segons ha pogut saber 'El programa de Ana Rosa', és a la roba de Marc. Unes restes minerals i materials que, no obstant això, tenen un origen força allunyat de la zona on, suposadament, va tenir lloc el terrible assassinat. De fet, ningú va veure la jove parella en aquella zona el matí del 24 d'agost. 

Cal recordar que els investigadors creuen que el crim va tenir lloc entre les 11.20 i les 11.26 hores,però tres persones van assegurar després haver vist els joves assassinats en un local, o passejant. Les càmeres de seguretat van servir per demostrar que, des de les 08.44 fins a les 12.07 fins a 70 vehicles van accedir a la zona del pantà. 

La defensa de Jordi Magentí demana la seva llibertat

En definitiva, encara hi ha moltes incògnites sense resoldre, i davant d'aquesta situació la defensa de Magentí ha vist una oportunitat perfecta per demanar la seva posada en llibertat. El seu advocat, Benet Salellas, considera que el relat dels investigadors no és creïble, i que la presó preventiva s'ha convertit en una «greu mesura cautelar». Segons el lletrat, actualment no hi ha «cap prova ni indici que impliqui Jordi Magentí en els gravíssims fets investigats».


Comentaris

envia el comentari