Cristina Pedroche apareix de manera espontània a 'El Xef' per ensenyar-li el dit del mig a Dabiz

El cuiner li va retreure a la presentadora que no vulgui tenir fills

  

Ahir els espectadors van poder veure un nou lliurament de 'El Xef', el programa protagonitzat pel polèmic cuiner Dabiz Muñoz. Encara que no aparegui davant de les càmeres la seva mediàtica parella, Cristina Pedroche, per qüestions de contracte amb la competència ahir la vam poder veure més que mai després d'un enfadat gest que va evidenciar una discussió de parella.

Tot va començar amb un doble 'zasca' i confessió de Dabiz Muñoz quan es va atrevir a parlar del tema més controvertit de la parella a Singapur mentre sopava amb un amic: Ell vol tenir fills ja. «Tinc 36 anys, no vull ser l'avi dels meus fills quan tinguin 12 anys. Obrirem a Londres i després d'obrir a Nova York tindrem fills. [...] La veritat és que vull ser pare ara, però la Cristina no vol, he de pregar que els tinguem», va assegurar.

Al cap d'una estona, Dabiz ha volgut insistir en el tema amb un segon 'zasca' monumental davant de les càmeres sense que ella pogués dir res. «He de suplicar a la Cristina, demanar cada dia tenir fills, però diu que és massa aviat. Així és la vida!», li va etzibar a la col·laboradora. La seva reacció, no té preu!


Comentaris

envia el comentari